12.3 C
Pals
Dissabte, 3 desembre 2022
- Publicitat -

La promoció turística de Torroella, a concurs

Durant 20 anys, ha gestionat el servei l'Estació Nàutica Estartit-Illes Medes, i la regidora Sandra Pibernat diu que "desitja" que es presentin al concurs

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí està preparant la licitació del servei de promoció turística de la vila. El consistori ho traurà a concurs públic després de vint anys on aquesta tasca l’ha assumit l’Estació Nàutica Estartit-Illes Medes. El nou conveni entrarà en vigor el proper any, ja que per aquest 2018, l’Escola Nàutica ha rebut 100.000 euros de subvenció per fer el servei.

La regidora de Destinació Turística, Sandra Pibernat, ha explicat a Ràdio Capital que el motiu d’aquesta licitació rau en la nova llei de contractació pública. S’estima que la durada d’aquest contracte sigui d’un període màxim de quatre anys. Pibernat considera que un dels beneficis del concurs és que “es dissenyarà un pla d’accions que vagi més enllà de l’any natural”, i creu que “plantejar projectes a mig i llarg termini és necessari”. En qualsevol cas, l’edil ha recalcat que valora “molt positivament” la feina de l’Escola Nàutica i desitja que es presentin al concurs:

L’any 1997, es va crear l’Estació Nàutica Estartit-Illes Medes. El 25 de novembre del 1998, aquest òrgan assumia els serveis de promoció econòmica i turística de Torroella, amb possibilitat de diverses pròrrogues, fins aquest any 2018.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -