8.9 C
Pals
Dilluns, 18 gener 2021

La promoció turística de Torroella, a concurs

Durant 20 anys, ha gestionat el servei l'Estació Nàutica Estartit-Illes Medes, i la regidora Sandra Pibernat diu que "desitja" que es presentin al concurs

El més llegit

Un terratrèmol sacseja alguns punts del Baix Empordà

Ha tingut l'epicentre a Cassà de la Selva, tot i que s'ha pogut detectar a Santa Cristina d'Aro o Calonge

1.568 vacunats contra el coronavirus al Baix Empordà mentre les dades s’estabilitzen

Sembla clar que amb l'empitjorament de les dades a Catalunya (i també a Espanya) ja es pot parlar de tercera onada. Però, quin és l'impacte del coronavirus al Baix Empordà ara mateix, quan fa una setmana que s'ha reprès l'activitat laboral i escolar després de les vacances de Nadal?

Un jutjat ordena a l’Ajuntament de Palafrugell que obri un expedient al nou Càmping Calella

La disputa entre els propietaris de la parcel·la embrionària Càmping La Siesta de Calella (la família De Vehí) i els fins l'octubre arrendataris del terreny i responsables de l'activitat (la família Cruz) ha acabat en un jutjat.

La Bisbal denuncia més de vint sabotatges als parquímetres de la vila

L'alcalde, Enric Marquès, defensa passar la gestió a una empresa privada per tal de "millorar el servei"
Avatar
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí està preparant la licitació del servei de promoció turística de la vila. El consistori ho traurà a concurs públic després de vint anys on aquesta tasca l’ha assumit l’Estació Nàutica Estartit-Illes Medes. El nou conveni entrarà en vigor el proper any, ja que per aquest 2018, l’Escola Nàutica ha rebut 100.000 euros de subvenció per fer el servei.

La regidora de Destinació Turística, Sandra Pibernat, ha explicat a Ràdio Capital que el motiu d’aquesta licitació rau en la nova llei de contractació pública. S’estima que la durada d’aquest contracte sigui d’un període màxim de quatre anys. Pibernat considera que un dels beneficis del concurs és que “es dissenyarà un pla d’accions que vagi més enllà de l’any natural”, i creu que “plantejar projectes a mig i llarg termini és necessari”. En qualsevol cas, l’edil ha recalcat que valora “molt positivament” la feina de l’Escola Nàutica i desitja que es presentin al concurs:

L’any 1997, es va crear l’Estació Nàutica Estartit-Illes Medes. El 25 de novembre del 1998, aquest òrgan assumia els serveis de promoció econòmica i turística de Torroella, amb possibilitat de diverses pròrrogues, fins aquest any 2018.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Altres notícies