Ajuntament de Palafrugell | Imatge d'arxiu
Ajuntament de Palafrugell | Imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Palafrugell ampliarà puntualment l’Article 167 del Pla d’ordenació Urbanístic Municipal per tal d’ampliar d’una a dues activitats la zona de Brugueres 2, tal com ha explicat el regidor d’urbanisme del municipi, Jaume Palahí:

 

Davant de la proposta de l’empresa de supermercats Esclat per posar un icodrive al centre situat a la parcel·la en qüestió, l’Ajuntament es va topar amb una incongruència a l’hora de tramitar l’activitat. D’aquesta manera, segons ha informat Palahí a Ràdio Capital, van detectar una mancança en el Pla.

Així, el regidor ha volgut deixar clar que aquesta modificació no és res més que per solventar un error que no es va tenir en compte i del qual no en van ser conscients fins que s’ha donat el cas que una empresa ho ha necessitat.

De fet, ha explicat que a la majoria d’àrees industrials i econòmiques de Palafrugell, està establert que es desenvolupin dues o fins a tres activitats econòmiques en una mateixa parcel·la. Simplement, doncs, va ser quelcom que no es va tenir en compte.