17.8 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

La ‘Química’ d’en Marc Parrot

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
La ‘Química’ d’en Marc Parrot

Refugi ha estat el disc en el que Marc Parrot ha obert una nova etapa on es mostra més directe, clar i confessional. Cançons en primera persona on s’explica d’una manera diàfana, anant a l’essència amb missatges clars i una sonoritat transparent. És un disc per anar descobrint sense presses i ara, coincidint amb l’inici de la Gira Refugi, li toca el torn a “Química”, una cançó que explora els límits de la raó per expressar un moment explosiu, irracional i incontrolable protagonitzat pel desig i l’atracció física vers una altra persona.

Una part fonamental del videoclip que presentem la protagonitza la Vero Cendoya, intèrpret i coreògrafa que es reparteix el pes de la peça amb el propi Marc tant en la creació i conceptualització com en la interpretació.

Els moviments i coreografies estan inspirats en el comportament de cossos alterats pel magnetisme i les combinacions d’àtoms i molècules en plena transformació.

El vídeo es va rodar al Parc Mediambiental de Bufalvent per l’equip tècnic de La Mosca de la Tele. En paraules del realitzador i director de fotografia Miki Martínez, “Química ha estat més que mai picar marbre. Hem picat i picat fins que li hem trobat la forma. No ha estat fàcil. No les hem tingut totes. Però podríem dir que és una de les millors feines que hem realitzat fins ara”.

L’entrada La ‘Química’ d’en Marc Parrot ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Bizarrap/Bizapop anuncia la sessió 57 en un extens vídeo

Aquesta mateixa setmana Bizarrap canviava el seu nom d’Instagram pel de Bizapop, fet que feia entreveure que ben aviat arribaria una nova cançó, que semblava que podria ser amb algun/a artista pop. Ara s’ha confirmat que el 4 d’octubre arribarà la sessió 57, tot i que de moment es manté el misteri de qui serà
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -