19.2 C
Pals
Dissabte, 16 octubre 2021
- Publicitat -

La “r” de “Reciclar” el 2020

Amics de Ràdio Capital seguint amb la col·lecció d’erres de la sostenibilitat avui em toca reflexionar sobre la de RECICLAR, tornar a fer el cicle, ni més ni menys. Just pensar en si podem repetir la utilitat d’alguna cosa que ja ens ha servit, si li podem donar un altre servei diferent abans de portar-lo al contenidor pel reciclatge posterior i convertir-lo en un altre objecte.

El millor reciclatge és el que no s’ha de fer. I amb això vull dir que tant de bo no haguéssim de reciclar res i que fóssim el suficientment autosuficients com els mateixos arbres que el seu material de rebuig és el que utilitzen per a retroalimentar-se.

En acabar el dia si observem tot el que hem abocat a la brossa per a ser portat als contenidors de reciclatge ens n’adonem que sempre hi ha alguna cosa que hauríem pogut tornar a omplir del mateix que portava o que la podíem utilitzar per a un ús completament diferent. Així com les ampolles de líquid, les bosses, les caixes i caixetes, fins i tot qualsevol cosa que té un espai per omplir la podem omplir de terra o d’aigua i convertir-la en un test per fer-hi créixer una planta o en un gerro per a flors per posar algun exemple.

Tot ho podem reciclar, però això no només vol dir portar-lo al contenidor de reciclatge correcte, que també és bàsic, podem reciclar les idees, podem reciclar els pensaments, podem reciclar la vida que portem…,

Aquest 2020 també el reciclarem així com també el cicle astrològic, suplico que es faci reciclant idees, pensaments i accions cap a un món que vetlli per la sostenibilitat de veritat, enfocant-nos en les empremtes que deixem i a més de desitjar-vos a tots els radiooients i a tot l’equip Ràdio Capitalistes el millor pel 2021 us desitjo un bon reciclatge de ment, de voluntats i d’accions cap a una societat baix-empordanesa més lliure, més neta i sostenible en tots sentits. Molt Bones Festes, molt Bon Any 2021 i molt BON RECICLATGE d’objectes, de cap i de perspectives!!!

 

 

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios