22.4 C
Pals
Dijous, 18 agost 2022
- Publicitat -

La recollida porta a porta de Begur s’ampliarà aquest mes a Esclanyà i al barri de Sant Josep

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El servei de recollida de residus porta a porta a Begur es desplegarà al nucli d’Esclanyà i al barri de Sant Josep a partir del dilluns 19 de febrer. El barri de Sant Josep cobreix l’avinguda de Sant Josep i els carrers Migjorn, Xaloc, Gregal, Mestral, Llevant i Tramuntana.

Un cop cobert tot el sector sud, el servei, segons les previsions de l’àrea de Medi Ambient, s’allargarà cap a Aiguablava i Fornells. I abans de l’estiu, l’Ajuntament preveu que a Sa Tuna, Sa Riera i Aiguafreda.

S’ha convocat una reunió amb els veïns dels dos nous àmbits el proper dimecres 14 de febrer, a les 20 hores, al Local Social Polivalent d’Esclanyà. En la mateixa reunió, a part de la implementació del porta a porta, els veïns seran informats del projecte viari del barri Sant Josep, que donarà sortida als vehicles del sector per un nou vial per la banda de Palafrugell.

Com aconseguir els cubells?

El servei porta a porta es fa mitjançant uns cubells. Per aconseguir-los, els veïns poden anar els dies 15 i 16, d’11 a 13 hores, al Local Social d’Esclanyà o el dia 17, de 9 a 12 hores, a l’àrea de Medi Ambient que es troba a l’Espai Mas d’en Pinc. P

er aconseguir els cubells cal anar amb una factura de l’aigua.

Hi ha tres models diferents: cubell airejat petit de color marró per facilitar la separació a casa de la matèria orgànica; cubell de 20 litres de color marró i tapa grisa per a la recollida de la matèria orgànica i la fracció resta, i cubell taronja de 40 litres per a la recollida de paper i cartró, envasos i vidre.

Els veïns hauran de treure els cubells a un horari determinat d’acord amb un calendari, que marca la recollida de les fraccions. Els dilluns hi ha la recollida de les fraccions resta i vidre; dimecres, d’orgànica i envasos; divendres, d’orgànica i paper i cartró, i diumenge, d’orgànica i envasos.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

The Wombats presenten “Is This What It Feels Like To Feel Like This?”

Tal com ha passat amb Bastille, The Wombats també van començar el 2022 publicant disc, però no serà l’únic que editaran aquest any. Vuit mesos després d’editar el seu sisè disc “Fix Yourself, Not The World” el grup de Liverpool acaba d’anunciar un nou EP format per sis cançons amb el nom de “Is This
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -