22 C
Pals
Diumenge, 4 juny 2023
- Publicitat -

La Sala Las Vegas celebra un concert benèfic per recollir fons per la lluita contra el càncer infantil

Al concert d'aquest 1 d'abril de La Sala Las Vegas hi participaran artistes com Potato Band, la mítica banda de Ska Reggae del País Basc, o Predicador JJ Bolton

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Sala Las Vegas, dins la programació del seu 60è aniversari, celebra un concert benèfic per recollir fons per la lluita contra el càncer infantil que es destinaran a l’Asociación Anita. Al concert d’aquest 1 d’abril hi participaran artistes com Potato Band, la mítica banda de Ska Reggae del País Basc, o Predicador JJ Bolton. Ho explica el propietari de la Sala Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols, Marc Recolons.

Un dels grups destacats de la nit és Predicador JJ Bolton, on el cantant Josep Coll de Sant Feliu de Guíxols celebra 30 anys de carrera musical. El sentiment solidari d’aquest grup ja fa anys que s’ha consolidat, però Marc Recolons celebra que hagin decidit acabar aquesta gira solidària, com a teloners de Potato Band, amb la Asociación Anita a La Sala Las Vegas de Sant Feliu.

A part d’aquest artista, durant la nit també es podrà gaudir de la música Ska i Reggae del grup basc Potato Band; alguns membres del grup Discípulos de Otilia; i per acabar la nit actuarà DJ Borinot.

La solidaritat

Josep Coll va començar a tocar a l’institut amb Discípulos de Otilia i actualment continua a la carretera com a Predicador JJ Bolton, un alter ego que neix de la seva afició a donar discursos entre cançó i cançó als concerts.

A mitjan 2019, Josep Coll es va submergir en una de les aventures més importants de la seva vida: fer més de 30.000 km de carretera en un viatge que el va portar del seu Sant Feliu de Guíxols natal fins a Nova Zelanda batent el rècord de distància terrestre amb moto sense assistència ni escales. Una aventura que va iniciar en homenatge a la seva mare, que havia mort per culpa del càncer, amb qui es va retrobar espiritualment durant la ruta. El viatge, que va portar el català a creuar la freda Sibèria i el desert de Gobi de Mongòlia abans d’arribar a Nova Zelanda, li va servir també per compondre l’últim disc que ha publicat amb el nom Ruta al Paraíso i que presenta a la Sala Las Vegas.

Els beneficis de les entrades aniran destinats a l’Asociación Anita, que promou la lluita contra el càncer infantil. La presidenta de l’Asociación Anita, Carolina Amado, explica que l’associació va néixer l’any 2014 amb la voluntat de finançar projectes relacionats amb el càncer infantil.

Les entrades ja estan disponibles a la pàgina web de la Sala Las Vegas i tenen un preu de 12 euros. Tot i això, els que el dia 1 d’abril encara estiguin interessats a comprar la seva entrada ho poden fer a taquilla pel preu de 15 euros.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Les comarques gironines concentren el 44% dels habitatges d’ús turístic registrats a Catalunya

Al llarg de l'última dècada, les llicències a la demarcació s'han multiplicat per quatre.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -