15.7 C
Pals
Diumenge, 14 abril 2024
- Publicitat -

La Vall d’Aro Circuit Series es prepara per celebrar la desena edició

Està previst que les inscripcions per aquestes tres curses de la Vall d'Aro s'obrin el pròxim 15 de març

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El municipi de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró es prepara per celebrar la desena edició de la Vall d’Aro Circuit Series, tres curses que se celebraran el 30 de juny, el 20 de juliol i el 19 d’agost. Aquests tres circuits visitaran espais singulars del municipi i l’organització admet que vol superar els 300 inscrits per cursa en l’edició d’enguany. Les inscripcions per les tres curses, segons apunten des de l’organització, s’obriran el 15 de març.

La primera de les curses, la Lineal, resseguirà el camí de ronda de Torre Valentina, a Sant Antoni, fins a s’Agaró. Se celebrarà el 30 de juny, amb la sortida del sol, i recorrerà uns 10 quilòmetres arran de mar. El director esportiu d’Sportmadness (empresa organitzadora), Ricard Voces, admet que aquesta primera cursa és molt “trencacames”, però visita grans espais del municipi.

La segona cursa, la Nocturna, es farà el 20 de juliol pels entorns més característics de la Vall d’Aro. La sortida de la cursa de 12 quilòmetres es farà des de Castell d’Aro i el recorregut serà circular. Finalment, la cursa de 18 quilòmetres, La Clàssica, visitarà diversos espais de les Gavarres en un circuit circular el 18 d’agost.

Tal com apunta, Ricard Voces l’objectiu de l’edició d’enguany és poder arribar als 300 inscrits en les tres proves i, superar així el nombre d’inscrits dels darrers anys. A més, apunta que volen que més persones de fora del municipi coneguin la prova i també “l’entorn privilegiat” de la Vall d’Aro, les Gavarres i la zona del camí de ronda.

Ricard Voces ha destacat que es vol col·laborar amb el comerç del municipi i, per això, hi haurà diversos premis pels guanyadors que provenen del comerç local. A més, amb la voluntat de connectar amb els corredors del municipi s’organitzaran diverses trobades per entrenar per les curses. El regidor d’esports del municipi, Marc Medina, reconeix que és molt important a l’hora d’organitzar els circuits comptar amb la col·laboració de l’àrea d’esports del consistori.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -