13 C
Pals
Dimarts, 21 maig 2024
- Publicitat -

La veu de l’esport del Baix Empordà: Francesc Sánchez Carcassés

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
La veu de l'esport del Baix Empordà: Francesc Sánchez Carcassés
Loading
/

Parlem de la veu d’en Francesc Sánchez Carcassés, periodista palamosí fundador i cap d’Esports de Ràdio Costa Brava de la qual també en va ser el director entre 1994 i 1999. Aquest any la UNESCO ha volgut fer una dedicació especial a l’esport el Dia Mundial de la Ràdio. I per aquest motiu nosaltres volem conmemorar-ho amb una de les veus que s’ha convertit en la referència pel periodisme esportiu del Baix Empordà.

Més conegut popularment com a Xicu, Francesc Sánchez Carcassés ens explicava amb la seva veu fa un moment que ja de ben jove va decidir endinsar-se al món de les freqüències. Amant de la música popular, especialment les Havaneres per les quals també és conegut a la comarca, en Sànchez Carcassés ens recorda la seva tasca com a periodista local d’esports del Degà del futbol de Catalunya: 

En Francesc Sánchez Carcassés s’encarregava de l’actualitat del futbol palamosí a finals dels 80 sense oblidar-se dels equips de proximitat amb el carrusel de les comarques gironines d’equips com la Bisbal, el Verges, l’Aro, el Calonge o el Sant Antoni. A part de fer el seguiment del futbol i el bàsquet, Sánchez Carcassés també retransmetia esports molt específics de les comarques gironines com la vela o el golf. Per això, comenta que per ell un dels moments més especials de l’esport català va ser aquest: 

Com a veterà de la professió, en Francesc Sánchez Carcassés descriu que ha de tenir indispensablement un bon periodista esportiu:

També vam parlar amb ell de la relació que ell ha aconseguit establir mitjançant la seva professió entre l’esport i la música:

Finalment, en Sánchez Carcassés també s’anima de veure com el món del periodisme esportiu cada cop és més inclusiu amb les periodistes: 

Des de Ràdio Capital esperem poder continuar celebrant els anys vinents que aquest paper de la dona al periodisme esportiu segueixi reforçat per veus de referència com la d’en Francesc Sánchez-Carcassés. Feliç Dia Mundial de la Ràdio!

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×26 amb Bisbal Bàsquet

Avui ens han visitat Joan Bassa i Joan Ferrer, integrants del Bisbal Bàsquet. Dos empordanesos de moda, dos homes...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -