0.6 C
Pals
Dilluns, 29 novembre 2021
- Publicitat -

L’Agència Catalana de l’Aigua destina 20.000 euros a les rieres de Vall-llobrega

David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha fet pública la resolució de les subvencions atorgades per actuacions de manteniment i conservació de lleres en cursos fluvials de trams urbans, corresponents als anys 2016 i 2017. Dues d’elles, estan destinades a les rieres de Vall-llobrega i de Corbatges.

Per la primera, la Generalitat aportarà 87.00 euros i es centrarà a l’inici de la carretera de Vall-llobrega. Per la llera de la riera de Corbatges, l’ACA destinarà 11.300 euros i servirà per millorar el raval de baix de Vall-llobrega. Les actuacions volen garantir la circulació de l’aigua i minimitzar els riscos en cas de crescudes sobtades.

A les comarques gironines, l’Agència destinarà prop de 93.000 euros en tretze projectes. L’ACA aportarà el 80% del finançament de l’actuació, mentre que el 20% restant és finançat per l’Ajuntament de Vall-llobrega.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Fúmiga i Suu estrenen el videoclip de ‘Segona conjugació’

La Fúmiga i Suu acaben de presentar el videoclip de ‘Segona conjugació, una de les interessants propostes de “Fotosíntesi” el treball dels valencians. La banda té la intenció de fer un videoclip per cadascuna de les cançons del disc. El clip és obra de Iconic. La presentació del disc a Catalunya serà el 2 d’abril…
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -