23.5 C
Pals
Dimarts, 5 juliol 2022
- Publicitat -

L’Agència de Salut Pública nega haver ordenat que s’aturin les obres de la torre de Can Mario

Es confirma la versió de l'Ajuntament, que assegurava que han aturat les obres perquè volen proposar a la Comissió de Patrimoni de Girona un "replantejament"

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Agència de Salut Pública de Catalunya ha confirmat a Ràdio Capital que no ha ordenat cap actuació en contra de les obres de la torre de Can Mario de Palafrugell. Es confirma d’aquesta manera la versió de l’Ajuntament, que ha explicat aquesta setmana que ha aturat la reforma de la torre perquè volen proposar a la Comissió de Patrimoni de Girona un “replantejament” de les tasques.

Aquestes explicacions de l’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, neixen arran d’una publicació del compte “Info Palafrugell” a Facebook on s’assegurava que era el departament de Sanitat qui havia ordenat les obres. Piferrer ho va negar rotundament gairebé a l’instant, i Ràdio Capital ha pogut confirmar que les explicacions consistorials són certes. Si més no, es pot contrastar que no s’aturen per motius sanitaris.

En una entrevista a Ràdio Palafrugell, Piferrer ha explicat que el motiu són les molèsties que havien generat les obres. Assegura que estan buscant “un replantejament […] amb la comissió de patrimoni de Girona” un cop “tenim el ferro dins la torre” per veure si “les obres continuen igual”. Per això, aturen les obres “tant com sigui possible”.

Piferrer explica en aquesta entrevista que les obres “s’han d’acabar obligatòriament abans del 31 de desembre”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -