17.3 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

L’agenda de la setmana – 5/12/2016

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
L'agenda de la setmana - 5/12/2016
Loading
/
Tió monumental de Platja d'Aro
Tió monumental de Platja d’Aro

Aquesta una setmana tenim una agenda ben nadalenca. Demà dimarts mateix a les 6 de la tarda al Teatre Mundial de la Bisbal de l’Empordà la coral Yes the Music ens porta el Concert de Nadal. Els beneficis del qual aniran a benefici de la Marató de TV3.

Aquest diumenge, al Teatre Municipal de Palafrugell, la companyia Maremàgnum portarà l’obra Un Nadal de Pastorets, una representació infantils amb les nadales més populars. I aquesta setmana a Platja d’Aro ja podreu trobar el tió monumental posat a l’avinguda de s’Agaró.

A Calonge, si aquest diumenge aneu a la Capella del Carme trobareu cantades de nadales a càrrec de diferents corals. I aquesta és l’última setmana per anar a visitar l’exposició Imatges inesborrables, al Museu de la Mediterrània de Torroella. Una exposició que mostra una selecció d’imatges del fons de Miquel Graells. Són imatges històriques que Torroella i l’Estartit del llarg del segle XX i fins als nostres dies.

I també tenim música perquè les Joventuts Musicals de porten el guitarrista Juan Antonio López al Teatre Mundial de la Bisbal aquest diumenge a les 7 de la tarda. Es tracta d’un jove guitarrista de l’Hospitalet, un dels últims descobriments del flamenc. Va començar de forma autodidacta i en el món de les penyes flamenques i l’any passat es va graduar amb matrícula d’honor dels estudis superiors de musica per l’ESMUC.

Avui mateix és el dia internacional del voluntariat i a Palamós és on fan una de les activitats destacades. A les 6 de la tarda tindrà lloc una taula rodona en la qual prendrà part el popular Pare Manel, així com representants de Càritas, Oncolliga i de l’Hospital de Palamós. I precisament a Palamós acabarem l’agenda d’aquesta setmana parlant d’una activitat infantil, la que es fa a la plaça dels Arbres aquest dissabte a les 11 del matí. Des d’aquest plaça sortirà l’espectacle itinerant Pista que vinc, de la companyia Tot Circ.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La mare del nen assassinat a Bellcaire d’Empordà té amnèsia posttraumàtica, però recorda no poder ajudar-lo

Els sanitaris que van atendre la dona, que han declarat als jutjats aquest divendres, apunten que les lesions van posar en risc la vida de la mare.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -