17.1 C
Pals
Divendres, 25 juny 2021
- Publicitat -

Sant Feliu continua treballant per retirar els cotxes abandonats de la via pública

Actualment estan pendents de recollir 46 turismes abandonats a la ciutat.

El més llegit

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Des de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s’està treballant per retirar els vehicles abandonats de la via pública de la ciutat per tal de “deixar espai a vehicles en funcionament” i “netejar la imatge de la via pública”, tal i com destaca l’alcalde, Carles Motas.

Actualment estan pendents de recollir 46 turismes abandonats a la ciutat. Pel que fa als vehicles pendents d’iniciar el tràmit per abandonament i que són a dins el dipòsit, la xifra és de 14 turismes, 3 furgonetes, 15 ciclomotors, 6 motocicletes i 2 bicicletes.Pel que fa als vehicles desballestats en el que portem de 2020, el total són: 108 turismes, 97 ciclomotors o motocicletes, 5 furgonetes, 3 camions, 40 bicicletes i 1 caravana.El tràmit per la gestió de la retirada és el següent: si es detecta que l’estat d’un vehicle abandonat és insuficient com per poder tornar a circular, es tracta com un residu sòlid. A continuació, es porta fins al dipòsit municipal i s’encarrega a una empresa que traslladi tots els vehicles d’aquestes característiques perquè siguin destruïts.

La prioritat de l’Ajuntament és retirar els cotxes abandonats que ocupen la via pública, tot i que també s’estan fent gestions per poder eliminar vehicles abandonats que s’han detectat en d’altres espais com ara descampats.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Parar la fresca

La recuperació de la normalitat postpandèmica comporta també la metamorfosi social de l'Empordanet. Un dels sectors que està atent...
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -