31 C
Pals
Diumenge, 13 juny 2021
- Publicitat -

Els comerciants de Palafrugell, protagonistes de la campanya de Nadal de l’IPEP

“A Palafrugell, sense ells ni elles no hi ha comerç! Sense tu, tampoc!”

El més llegit

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell acaba de llançar una campanya per promoure el comerç local a Palafrugell. L’objectiu és incentivar el consum i les compres als establiments de la vila, un dels teixits econòmics més importants del municipi, en un any especialment difícil. A la campanya hi participen més d’una quarantena de comerciants de Palafrugell.

“A Palafrugell, sense ells ni elles no hi ha comerç! Sense tu, tampoc!” és el lema d’aquesta campanya, on els propis comerciants mostren el seu dia a dia i les dificultats per tirar endavant, representades en una motxilla plena de pedres. Tot i la cruesa inicial per remoure consciències, el missatge final és optimista i mostra un conjunt de valors que vol realçar i conscienciar de la necessitat d’apostar pel comerç local, en el sentit més ampli de la paraula, i com de beneficiós pot ser per a tothom fer-ho.

La campanya consta d’un vídeo més extens que explica la història sencera, i de 10 petites píndoles. També s’ha fet diferents fotografies per promocionar la campanya, que han servit per fer cartells. La difusió es farà a través de les xarxes locals, mitjans de comunicació tradicionals i cartelleria als carrers.

Aquesta campanya és l’eix principal de les activitats de Nadal que l’IPEP ha organitzat per aquest any. Durant els dies previs a Nadal, altres sorpreses aniran apareixent als carrers del municipi per contribuir a l’ambient nadalenc i animar a passejar per Palafrugell. L’IPEP també col·laborarà reforçant la campanya de Nadal que organitza l’associació de comerciants de Palafrugell Oohx!gen; en concret en els premis, econòmics i de productes, que es donen a la gimcana infantil i a la ruleta.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

[Vacunació] Un 40% de la població del Baix Empordà ja ha rebut la primera dosi

La millora progressiva dels indicadors de la covid-19 a Catalunya i al Baix Empordà va acompanyada d'una campanya de vacunació que avança ràpidament. A tot Catalunya, un 42,5% de la població ja ha rebut una primera dosi de la vacuna, mentre que un 26% dels catalans ja tenen la pauta completa.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -