10.9 C
Pals
Diumenge, 5 febrer 2023
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge elabora un estudi per promoure habitatges de lloguer assequibles

L'estudi permetrà desenvolupar propostes per a una futura promoció que combinarà habitatge lliure i dotacional a Sant Antoni

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Amb l’objectiu de continuar impulsant el Pla Local d’Habitatge i de disposar d’habitatge de lloguer a preu assequible, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha contractat la redacció d’un estudi pel desenvolupament d’una futura promoció que combinaria habitatge lliure i habitatge dotacional a Sant Antoni.

L’estudi permetrà desenvolupar les primeres propostes de la futura promoció que es situaria en l’espai entre l’Avinguda Catalunya 26 i el carrer Mestra Numància 6 de Sant Antoni. En aquest estudi s’haurà de tenir en consideració la cessió de la planta baixa que es destinarà a equipament públic. Aquesta actuació s’inclou en el Pla Local d’Habitatge 2021-2026 del municipi, aprovat el 2021, i s’emmarca en l’eix de la promoció d’habitatges de lloguer a Sant Antoni.

El Pla Local d’Habitatge defineix en aquest espai la creació d’uns 32 pisos nous d’habitatges de lloguer per tal de proporcionar residència a persones amb necessitats d’emancipació o amb necessitats especials d’allotjament de caràcter temporal i transitori La redacció de l’estudi contractat té un cost de 13.992 €, dels quals 10.000 € es financen amb una subvenció de la Diputació de Girona.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Francesc Cambó

Benvolguts oients de Ràdio Capital. Com que com tanta altra gent  de la meva edat jo també em trobo...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -