23.5 C
Pals
Diumenge, Setembre 22, 2019
  • Notícies

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni duplica els ajuts per material escolar

El més llegit

Incidències i actes suspesos al Baix Empordà per les fortes tempestes

Consulta la recopilació de dades, incidències i actes suspesos a causa de les tempestes d'aquest dissabte.

🔴VIDEOS: imatges dels impressionants aiguats arreu de l’Empordà

Imatges de les inundacions ocasionades pels aiguats d'aquest dissabte al Baix Empordà

Mor ofegat pels aiguats un home en uns baixos d’un local a Platja d’Aro

La víctima, que dormia al local amb el permís del propietari, ha quedat atrapat per l'aigua

El delegat del Govern de la Generalitat a Girona visita Santa Cristina d’Aro

El delegat territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila, va realitzar ahir a la tarda una visita institucional al municipi de Santa Cristina d’Aro, essent rebut per l’alcaldessa, Lourdes Fuentes, i els tinents d’alcalde Josep Xifra i Jaume Quintana

🔴VIDEO: Uns surfistes aprofiten el temporal per sortir a la mar

Mentre tot el litoral gironí pateix per la tongada de pluges que han causat estralls i inundacions a pobles de tota la comarca, la platja de Sant Antoni ha vist com un grup de surfistes sortia a la mar amb les seves planxes sota el braç.
Avatar
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.

L’Àrea de Cultura, Ensenyament i Joventut del consistori de Calonge i Sant Antoni ha duplicat la despesa destinada a ajuts per la compra de llibres de text i material escolar per a aquells alumnes que més ho necessiten i que realitzen la seva formació acadèmica a la localitat. Concretament, la partida d’aquest curs està xifrada en 8.500€, que s’incrementa 4.045€ respecte a l’exercici 2016-17.

El període habilitat per a sol·licitar aquesta ajuda s’obre aquest dilluns 16 d’octubre i finalitzarà el proper divendres 27 d’aquest mes. Les peticions s’han de registrar a les dependències de l’Àrea de Cultura, Ensenyament i Joventut els dies laborables, de 10 a 13h del matí.

D’entre els criteris que es requereixen per a què sigui concebut l’ajut, és imprescindible l’escolarització de l’alumne en qualsevol centre escolar de la vila (ja sigui l’Escola Pere Rosselló, La Sínia, Llevantí de Mar o l’Institut Puig Cargol), que aquest estigui empadronat a Calonge i Sant Antoni amb una antiguitat mínima de 6 mesos, que s’acullin als programes de socialització dels llibres de text i que no superin els llindars màxims de renda (en famílies de dos membres, està fixat en 13.451,60€ i, en el cas de les famílies de deu membres, és 25.451,60€).

En la convocatòria del curs anterior, se’n van beneficiar 109 alumnes, que representaven un 9% dels alumnes escolaritzats als centres educatius calongins.

Últimes notícies

La pluja no atura la solidaritat amb els joves d’Altsasu

Bona part de la societat civil de la Bisbal va fer costat als familiars dels empresonats i el pavelló firal va ser un clam a favor el seu alliberament immediat

Mor ofegat pels aiguats un home en uns baixos d’un local a Platja d’Aro

La víctima, que dormia al local amb el permís del propietari, ha quedat atrapat per l'aigua

Denuncien a l’Audiència Nacional a Carles Ventura (CUP) per “amenaces”

L'acusen de "legitimar el terrorisme" fruit d'un tuit, posteriorment esborrat, on Ventura els deia "a mirar sota el cotxe"
audio

La Llista – 21 setembre 2019

Si t'has perdut La Llista de Capital ja pots tornar-la a escoltar! Avui hem estrenat 5 novetats i Ed Sheeran ha tingut una bona notícia!
audio

Factoria d’estiu – 21 setembre 2019

Darrera edició estiuenca del Factoria amb l'Àlex Mata! Avui hem tornat a sortir al carrer a preguntar a la gent per la seva cançó estiuenca.

Més notícies