9.6 C
Pals
Dijous, 30 novembre 2023
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni duplica els ajuts per material escolar

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Àrea de Cultura, Ensenyament i Joventut del consistori de Calonge i Sant Antoni ha duplicat la despesa destinada a ajuts per la compra de llibres de text i material escolar per a aquells alumnes que més ho necessiten i que realitzen la seva formació acadèmica a la localitat. Concretament, la partida d’aquest curs està xifrada en 8.500€, que s’incrementa 4.045€ respecte a l’exercici 2016-17.

El període habilitat per a sol·licitar aquesta ajuda s’obre aquest dilluns 16 d’octubre i finalitzarà el proper divendres 27 d’aquest mes. Les peticions s’han de registrar a les dependències de l’Àrea de Cultura, Ensenyament i Joventut els dies laborables, de 10 a 13h del matí.

D’entre els criteris que es requereixen per a què sigui concebut l’ajut, és imprescindible l’escolarització de l’alumne en qualsevol centre escolar de la vila (ja sigui l’Escola Pere Rosselló, La Sínia, Llevantí de Mar o l’Institut Puig Cargol), que aquest estigui empadronat a Calonge i Sant Antoni amb una antiguitat mínima de 6 mesos, que s’acullin als programes de socialització dels llibres de text i que no superin els llindars màxims de renda (en famílies de dos membres, està fixat en 13.451,60€ i, en el cas de les famílies de deu membres, és 25.451,60€).

En la convocatòria del curs anterior, se’n van beneficiar 109 alumnes, que representaven un 9% dels alumnes escolaritzats als centres educatius calongins.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

The Tyets, Mushka o Love of Lesbian triomfen als Premis ARC 2023

La XXI edició dels PREMIS ARC, s’ha celebrat avui, 29 de novembre, al Teatre de la Llotja de Lleida. The Tyets, La Mushkaa, Los 80 Principales, Festival de la Porta Ferrada, Love of Lesbian i Alba Careta, són alguns dels guanyadors d’aquesta edició dels PREMIS ARC. Durant la celebració de la gala hem pogut gaudir
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -