7.7 C
Pals
Dijous, 2 desembre 2021
- Publicitat -

Castell-Platja d’Aro millorarà l’abastament d’aigua per evitar inundacions

Un dels projectes permetrà la millora de l'arribada de l'aigua a les llars i, l'altra, evitarà les grans basses que es deriven de les aigües pluvials

Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El Ple de l’Ajutament de Castell-Platja d’Aro va aprovar ahir per unanimitat dos dictàmens sobre acció territorial molt importants per millorar l’abastament d’aigua i també la xarxa col·lectora d’aigües pluvials. El primer d’aquests feia referència a la creació d’un millor clavegueram que xucli millor l’aigua de la pluja del triangle corresponent a l’avinguda de Castell d’Aro, l’avinguda s’Agaró i el carrer Juli Garreta.

El regidor d’Urbanisme, Josep Maria Solé, va explicar les fases d’aquest projecte, que s’allargarà durant quatre anys i es convertirà en una de les grans obres que es fan al municipi:

El regidor d’ICV, Pedro Torres, es va congratular per l’aprovació, però va exigir al Govern més transparència del projecte cap al conjunt de ciutadans:

Solé es va comprometre a “precisar” i a “cobrir” aquesta necessitat informativa, a més d’intentar causar les mínimes molèsties als veïns.

Pel que fa al segon, es va aprovar inicialment el Pla Director d’Abastament d’aigua potable al municipi i dipòsits per a l’abastament de la zona sud del Ridaura. El pla tindria un cost que arribaria als 10 milions d’euros. En aquest sentit, ERC va matisar que també espera que aquesta tasca permeti la millora de la qualitat de l’aigua i que suposi la reducció de la factura.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Per poder créixer

D’aquí a uns dies, en el Pavelló firal de la Bisbal, farem la IV Fira Indilletres d’Editorials catalanes independents....
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -