8.6 C
Pals
Dilluns, 6 febrer 2023
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós inicia un projecte preventiu d’incendis forestals

Un objectiu és treballar en l’eliminació de la flora exòtica invasora, en el tram entre la cala dels Pots i la platja de Castell.

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós ha iniciat les feines de millora forestal i prevenció d’incendis. A càrrec d’una empresa especialitzada, es cobrirà un itinerari litoral de 3,5 quilòmetres per on passa el camí de ronda, entre el nucli urbà i la platja de Castell.

Segons explica el Diari de Girona, els treballs consisteixen en neteges preventives del foc forestal, sobretot a les zones del parc del Cap Gros i de la pineda d’en Gori, i tasques per potenciar la biodiversitat i la millora de les masses forestals. També es treballarà en l’eliminació de la flora exòtica invasora com la figuera de moro, l’ungla de gat, o l’aliant, en el tram entre la cala dels Pots i la platja de Castell. L’objectiu és conservar la diversitat de flors i plantes autòctones.

Aquest projecte s’allargarà fins a finals d’any i té un cost de 32.650 euros, finançats amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Els pescadors del Baix Empordà es veuen afectats pel mal temps

Amb les ventades i la mala mar els pescadors del Baix Empordà no podran sortir a feinejar durant els propers dies.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -