19.4 C
Pals
Dimecres, 12 juny 2024
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós ultima el condicionament de les platges per la temporada d’estiu

Concretament s'ha actuat en la platja Gran de Palamós i la de La Fosca, on s'ha restaurat la planimetria de les zones que havien quedat afectades pels temporals de la tardor i l'hivern

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Al llarg d’aquesta setmana una empresa especialitzada ha estat treballant en el condicionament de les platges de Palamós. Concretament s’ha actuat en la platja Gran de Palamós i la de La Fosca, on s’ha restaurat la planimetria de les zones que havien quedat afectades pels temporals de la tardor i l’hivern. A part d’arrenjar la sorra, també s’ha netejat i retirat les possibles aportacions de materails que el mar ha fet arribar fins la platja.

Un cop enllestits els treballs de l’Àrea de Medi Ambient, l’actuació acabarà amb la instal·lació d’elements i serveis com les rampes d’accés a la platja, exceptuant les dutxes i els rentapeus – que un cop més no entraran en servei durant l’estiu per les limitacions per la sequera. Abans del període festiu de Setmana Santa, conjuntament amb la Brigada municipal, ja es van instal·lar papereres a totes les platges i es va revisar la senyalització.

La setmana passada l’Associació de Educación Ambiental y del Consumidor-Foundation for Environmental Education (ADEAC-FEE), responsable de la campanya anual Bandera Blava, va fer pública la relació de platges i ports guardonats a tot l’Estat i, per aquest any 2024, amb aquest distintiu. Pel que fa a Palamós i com ja s’ha produït en els darrers anys, la platja de La Fosca i el port esportiu Marina Palamós han estat distingits amb la Bandera Blava, com a reconeixement de la seva qualitat en aspectes de neteja, seguretat i gestió ambiental.

Cal recordar també que el 15 de juny començarà el servei de socorrisme a les platges de Palamós i s’allargarà de manera ininiterrompuda fins al 15 de setembre.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El conseller d’Acció Climàtica, David Mascort, visita la nova deixalleria de Palamós

La reforma integral de la deixalleria de Palamós era necessària perquè feia més de 20 anys que s'havia creat l'equipament i aquest havia quedat obsolet en alguns aspectes vinculats al tractament i reciclatge dels residus.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -