29.7 C
Pals
Dimarts, 15 juny 2021
- Publicitat -

L’Ajuntament de Torroella aprova el projecte per l’adequació del mirador del passeig marítim dels Griells

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El passat 26 d’octubre, per decret d’alcaldia, l’Ajuntament de Torroella va aprovar definitivament el projecte d’adequació de zona d’estar sensorial i mirador de les Illes Medes del passeig marítim dels Griells.

El projecte ha passat per diverses etapes de retocs i modificacions però per fi aquest 26 d’octubre ha vist la llum l’aprovació del projecte d’obra. Aquest serà un espai per la lectura i per la reflexió, un espai per a la observació del paisatge i de les Illes Medes.

Esbòs del que serà la zona dedicada al memorial
Esbòs del que serà la zona d’observació i lectura.

Un espai que ha estat dissenyat pel paisatgista Martirià Figueras i que contindrà, apart de diversos bancs i llocs on seure, estructures amb motius, entre ells, una escultura d’ocells alçant el vol.

Declaracions del president de l’EMD, l’Entitat Municipal Descentralitzada de l’Estartit.

Aquest espai és un memorial dedicat a una de les víctimes de l’incident aeri de Germanwings, del 24 de març del 2015, així que també contindrà un tòtem en memòria de totes les víctimes d’aquell tràgic incident.

Es preveu que estigui acabat entre finals d’aquest any i principis de l’any que ve.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Les platges de Calella i Tamariu, obertes per Sant Joan

Les platges de Calella i Tamariu estaran obertes durant la revetlla. Des de l'Ajuntament expliquen que mai hi ha hagut conflictes ni problemes durant la nit, sinó que sempre hi ha hagut "grups no gaire nombrosos".
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -