12.8 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

L’Ajuntament inicia l’execució dels serveis públics de la Font de Baix

Entre els nous equipaments municipals que s’habilitarien a la zona hi hauria un consultori mèdic local, una àrea d’atenció al públic de la Regidoria de Serveis Socials, les dependències de la Policia Local i de Protecció Civil, aparcament públic i espais públics exteriors.

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El Ple de l’Ajuntament de Begur, reunit en sessió ordinària el 29 de setembre, va aprovar per unanimitat la incoació d’expedient per a la contractació de la redacció del projectes bàsic i d’execució, i de la direcció facultativa, del sector d’equipaments de la Font de Baix.

Després que el passat mes de maig el consistori ja donés llum verda a l’aprovació inicial de la modificació puntual del POUM al sector d’equipaments de la Font del Baix, el projecte -un dels plans més estratègics en matèria urbanística i de serveis de l’actual mandat- encara aquesta tardor una nova fase decisiva.

Maite Selva, alcaldessa de Begur, explica que “ens fa especial il·lusió poder encetar per fi aquest concurs i aquest projecte que genera un ampli consens polític i popular i que ha sigut reclamat de forma unànime per tota la nostra població des de fa anys”, i destaca que “aquesta nova ordenació a la Font de Baix ens permetrà regular una mobilitat més amable al nucli central del nostre municipi i millorar la qualitat dels serveis públics que oferim al conjunt dels nostres veïns i veïnes des de diferents àrees”.

El projecte bàsic i d’execució, amb un import previst de 313.285,48€, preveu l’habilitació a la zona de la Font del Baix dels següents equipaments

. Consultori mèdic local.

. Àrea d’atenció al públic de la Regidoria de Serveis Socials.

. Dependències de la Policia Local (entre elles, el parc mòbil).

. Dipòsit municipal de vehicles.

. Dependències de Protecció Civil (entre elles, el parc mòbil).

. Aparcament públic de rotació i per a residents al municipi.

. Espais públics exteriors.

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

En llibertat un home acusat de robar a Palafrugell

El presumpte lladre hauria forçat els accessos, en un cas una porta i en l’altre una finestra, per colar-se dins l’immoble i sostreure diners en metàl·lic

Altres notícies