10.9 C
Pals
Diumenge, 5 febrer 2023
- Publicitat -

L’Ajuntament inicia l’execució dels serveis públics de la Font de Baix

Entre els nous equipaments municipals que s’habilitarien a la zona hi hauria un consultori mèdic local, una àrea d’atenció al públic de la Regidoria de Serveis Socials, les dependències de la Policia Local i de Protecció Civil, aparcament públic i espais públics exteriors.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Ple de l’Ajuntament de Begur, reunit en sessió ordinària el 29 de setembre, va aprovar per unanimitat la incoació d’expedient per a la contractació de la redacció del projectes bàsic i d’execució, i de la direcció facultativa, del sector d’equipaments de la Font de Baix.

Després que el passat mes de maig el consistori ja donés llum verda a l’aprovació inicial de la modificació puntual del POUM al sector d’equipaments de la Font del Baix, el projecte -un dels plans més estratègics en matèria urbanística i de serveis de l’actual mandat- encara aquesta tardor una nova fase decisiva.

Maite Selva, alcaldessa de Begur, explica que “ens fa especial il·lusió poder encetar per fi aquest concurs i aquest projecte que genera un ampli consens polític i popular i que ha sigut reclamat de forma unànime per tota la nostra població des de fa anys”, i destaca que “aquesta nova ordenació a la Font de Baix ens permetrà regular una mobilitat més amable al nucli central del nostre municipi i millorar la qualitat dels serveis públics que oferim al conjunt dels nostres veïns i veïnes des de diferents àrees”.

El projecte bàsic i d’execució, amb un import previst de 313.285,48€, preveu l’habilitació a la zona de la Font del Baix dels següents equipaments

. Consultori mèdic local.

. Àrea d’atenció al públic de la Regidoria de Serveis Socials.

. Dependències de la Policia Local (entre elles, el parc mòbil).

. Dipòsit municipal de vehicles.

. Dependències de Protecció Civil (entre elles, el parc mòbil).

. Aparcament públic de rotació i per a residents al municipi.

. Espais públics exteriors.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Francesc Cambó

Benvolguts oients de Ràdio Capital. Com que com tanta altra gent  de la meva edat jo també em trobo...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -