7.5 C
Pals
Dimecres, 30 novembre 2022
- Publicitat -

L’Associació de Veïns i Amics de Tamariu recull firmes contra la nova ordenació de la platja

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Associació de Veïns i Amics de Tamariu ha recollit 500 signatures contra la nova ordenació i abalisament de la badia, que afecta sobretot les zones de bany. Un informe de la Capitania Marítima de Palamós va acordar el passat mes d’abril un nou estacionament de les barques que feia canviar l’espai dels banyistes. Els veïns es queixen que aquests canvis són perillosos pels usuaris perquè desconeixen la separació amb la zoba de les barques. El president de l’Associació de Veïns i Amics de Tamariu, Jordi Miracle, denuncia que s’han eliminat les cordes de flotadors que alguns usuaris utilitzaven per sortir de l’aigua:

Els firmants asseguren que amb la nova ordenació es posa en risc la “integritat física” dels usuaris. A més, consideren que el nou estacionament és una “ratera” en cas de temporal perquè costa molt temps apartar les barques.

Les signatures s’adjuntaran a l’escrit de queixa i al recurs d’alçada que l’Associació presentarà al Departament de Territori i Sostenibilitat perquè el conseller es posicioni en aquest assumpte.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -