16.9 C
Pals
Diumenge, 5 febrer 2023
- Publicitat -

L’Associació Dones de Palamós està a punt de ser constituïda

L'entitat, que es presenta el 15 de febrer a la biblioteca municipal, farà activitats per promocionar la dona en la societat

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Associació Dones de Palamós es presentarà demà 15 de febrer a la Biblioteca de Palamós. L’acte tindrà lloc a partir de les 20 h i serà encapçalat per les responsables d’aquesta entitat, que es troba en procés de ser constituïda al municipi.

La sala polivalent de la biblioteca municipal de Palamós, “Lluís Barceló i Bou” (parc dels Països Catalans), acollirà aquest proper la presentació de l’Associació Dones de Palamós. Aquest acte és obert a tothom i serà encapçalat per les responsables d’aquesta entitat, que actualment es troba en procés de ser constituïda al municipi.

L’objectiu de la nova associació palamosina és el de poder donar respostes a les inquietuds de la dona actual i amb la voluntat de tenir un punt de trobada d’aquest col·lectiu a la vila. Entre les finalitats establertes hi ha la promoció d’activitats que comportin la promoció de les dones en la societat, fomentant que la igualtat de gènere sigui real. Durant l’acte de divendres es presentaran les bases de treball de l’entitat i s’anunciarà el calendari de totes les activitats que s’han previst realitzar durant els primers mesos d’aquest any. L’Associació Dones de Palamós és oberta a noves inscripcions i propostes, que es podran formalitzar, si es desitja, durant l’acte de divendres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -