24.1 C
Pals
Dimecres, 21 octubre 2020

L’Audiència de Girona absol l’acusat d’intentar agredir sexualment el seu nebot a Torroella

S'enfrontava a 10 anys de presó per haver intentat que el menor de 9 anys li fes una fel·lació mentre estaven en una terrassa d'un pis de la família

El més llegit

COVID-19 al Baix Empordà, segona comarca amb la taxa de PCR positives més alta de tot Catalunya

La situació del coronavirus al Baix Empordà empitjora després que la comarca tingui una de cada cinc PCR positiva i Palafrugell sigui el segon municipi de Catalunya amb risc de rebrot més alt

Ecologistes i pagesos s’oposen a la variant de Torroella

Sostenen que el futur pont sobre el Ter trinxarà la plana agrícola i tan sols traurà un 10% del trànsit cap a l'Estartit

L’hospital de Palamós anul·la les operacions demorables a “pacients fràgils” per afrontar la segona onada de COVID-19

El SSIBE ajorna algunes proves a primària i a consultes externes i suspèn els ingressos temporals a Palamós Gent Gran

Palafrugell posa en funcionament la nova àrea de Qualitat Urbana

L’objectiu de la incorporació d’aquesta nova àrea ha de servir per millorar els serveis que tenen una relació directa amb la via urbana, i al mateix temps, exercir una millor qualitat de tot allò que té a veure amb els elements urbans que més afectació directa tenen amb la ciutadania.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

L’Audiència de Girona ha decidit absoldre l’home acusat d’intentar agredir sexualment del seu nebot de nou anys mentre es trobaven junts en una terrassa d’un pis particular de Torroella de Montgrí. La sentència afirma que el processat va ensenyar el penis al menor, però que en cap cas va intentar-lo forçar ni agredir sexualment. L’acusat s’enfrontava a 10 anys de presó. 

Els fets es remunten el novembre del 2017. El fiscal assegurava que l’acusat va intentar que el seu nebot li fes una fel·lació mentre es trobaven a la terrassa del pis dels familiars del menor. L’home processat s’enfrontava a una pena de 10 anys de presó per una temptativa d’agressió sexual a un menor de 16 anys. A més, també a pagar una multa de 2.700€ per tres delictes de lesions, ja que suposadament, després hauria agredit la mare i la resta de germans que eren al pis.

Finalment, el magistrat Manuel Ignacio Marcello ha decidit absoldre el processat de tots els delictes. La sentència recull que aquella tarda en què es van produir els fets, l’home sí que s’hauria abaixat els pantalons per ensenyar-li el penis al menor mentre es trobaven a la terrassa, però no queda provat que intentés que el nen li fes una fel·lació ni que després agredís a la família.

El tribunal, a l’hora de dictar sentència s’ha basat en el testimoni del nebot durant el judici. Argumenten que no pot ser “prova de càrrec suficient” per condemnar l’acusat. Afirmen que hi ha diferències força notòries del que va declarar en fase d’instrucció i el que va dir després a sala. En un primer moment no va fer esment de la fel·lació i després davant del tribunal sí que va afirmar que li ho havia demanat expressament.

En aquests casos s’aplica el principi ‘in dubio pro reo’, que vol dir que en cas de dubte, a favor de l’acusat. L’Audiència de Girona també remarca que l’actitud de la mare, i germana de l’acusat, ha estat “canviant”. En primera instància va denunciar els fets davant dels Mossos, però després se’n va fer enrere.

Per tots aquests motius, la Secció Tercera de l’Audiència ha conclòs que hi ha masses llacunes per tombar la presumpció d’innocència de l’acusat i l’absolen de tots els delictes dels quals se l’imputaven: temptativa d’agressió sexual a un menor de 16 anys i de tres delictes de lesions.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Pere Llos: “No volem una autovia al Baix Ter”

Avui al Supermatí hem parlat amb Pere Llos, portaveu de Gent del Ter, sobre la millora de la circulació viaria al Baix Ter. Les dues propostes que s'han fet són construir un nou pont. El problema principal està en la gran quantitat de tràfic que es genera, ja que la C-31 passa pel nucli urbà de Torroella. Pere Llos ens comenta que s'entén que es vulgui descongestionar el transit d'aquesta carretera, la C-31, concretament el tram de Pals a Torroella, però que cap de les dues propostes dels vials de la construcció del nou pont és viable, per tant, proposa l'alternativa zero.

Miley Cyrus està treballant en un disc de versions de Metallica

Miley Cyrus està fent moltíssimes versions aquests dies, el qual és una molt bona notícia, ja que les seves versions sempre són excel·lents. Recentment, la cantant ens ha posat a tots els pèls de punta amb les versions de ‘Communication’ de The Cardigans, ‘Zombie’ de Cranberries, entre altres. Fins i tot ens ha sorprès fent…

Shawn Mendes es despulla en el tràiler de “In Wonder”

El 23 de novembre podrem veure a Netflix “In Wonder” el documental més personal de Shawn Mendes, on el músic es despullarà als seus seguidors i mostrarà el seu costat més íntim. Serà l’avantsala d’un nou disc “Wonder” que arribarà el 4 de desembre i que té amb el tema que dóna nom al treball…

L’Ajuntament de Palamós donarà 56.000€ a Càritas Diocesana de Girona

D'altra banda, també s'ha aprovat un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Palamós i el Comité Local de Creu Roja Palamós per a l’any 2020 amb la despesa d'un import de 36.000€, per 16 vots a favor i un en contra (CUP).

Constitueixen la Taula per a la Reactivació Econòmica i Social de les comarques gironines per la crisi de la covid-19

L'espai busca "minimitzar-ne" els efectes i impulsar accions conjuntes per al desenvolupament econòmic

Altres notícies