18.1 C
Pals
Divendres, 6 desembre 2024
- Publicitat -

L’Aula Gastronòmica de l’Empordà forma 15 persones en risc d’exclusió social

El curs ha ensenyat als participants diverses nocions tant teòriques com pràctiques en el sector.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Aula Gastronòmica de l’Empordà ha acollit i format en matèria de cuina, sala en restaurant i bar un total de 15 persones en situació d’atur i risc d’exclusió social.

El curs, que ha estat dirigit per la formadora Berta Dotú, ha ensenyat als participants diverses nocions tant teòriques com pràctiques, de les professions de cuina i de sala, incloent formació de manipulació d’aliments. El temari ha tractat punts com l’organigrama d’un restaurant; el tall de peix, carn i verdures; la mise en place; la maquinària i l’utillatge a sala i cuina; la barra i el servei; la presa de comandes; o les elaboracions de receptes amb carn, peix i vegetals, a més de postres.

Des de la borsa de treball de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre es posarà a disposició dels seus establiments associats els currículums de les 15 persones que han assistit a la formació. Plantejaments com aquests poden ser una bona resposta a les creixents dificultats que té el sector per trobar personal. 

El programa ha esta dut a terme a través d’una iniciativa subvencionada per la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Javi López demana a la Comissió Europea que retiri la proposta de pesca al Mediterrani

El vicepresident de l’Eurocambra, Javi López, i altres eurodiputats socialistes han enviat una carta al comissari de Pesca per exigir la retirada del reglament de pesca al Mediterrani previst per al 2025. La proposta planteja una reducció dràstica dels dies de pesca, fet que, segons López, posa en risc el sector pesquer i les comunitats que hi depenen.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -