10.1 C
Pals
Dimarts, 26 maig 2020

L’Aula Gastronòmica: el punt per potenciar la cuina de l’Empordà

El més llegit

[VÍDEO] S’observen Caps d’olla negre d’aleta llarga a la costa de Llafranc

El grup de mamífers està descansant al costat d'un veler que navegava per les aigües de la costa de Llafranc i s'ha trobat amb aquest espectacle marítim

Un banc de dofins neda tranquil·lament per Sant Feliu de Guíxols

Quatre dofins neden tranquil·lament davant de Sant Feliu de Guíxols en un dia de mar tranquil i amb només l'embarcació des d'on s'enregistra el vídeo

Què es pot fer a la fase 2 del desconfinament pel coronavirus al Baix Empordà?

Repassem quines activitats estan permeses i quines no al Baix Empordà quan passem a la fase 2

El Carroussel Costa Brava de Palafrugell 2020, des dels balcons i els comerços

Perquè des de l'organització de les Festes de Primavera, s'ha llançat una nova proposta als veïns i veïnes per tal que cadascú celebri un Carroussel particular
Avatar
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.

L’Aula Gastronòmica de l’Empordà imparteix cursos i activitats amb l’objectiu de facilitar la formació dels cuiners. Està pensada principalment per aquells professionals (com cuiners, forners, pastissers, sommeliers), però també organitza sessions per al públic en general. Per exemple, aprofitant els períodes de vacances, desenvolupa activitats infantils pels més petits de la casa.

L’Aula Gastronòmica és una iniciativa del Gremi d’Hosteleria Costa Brava Centre i de la Cuina de l’Empordanet. Martí Sabrià, gerent del grup Costa Brava Centre, explica els objectius d’aquesta Aula:

Enguany ha celebrat 15 anys. Va néixer el 2001 amb la signatura d’un conveni entre el Consell Comarcal del Baix Empordà, i la Unió d’Empresaris d’Hostaleria de la Costa Brava Centre, qui ha assumit la gestió.

L’Aula Gastronòmica va acollir el desembre la semifinal gironina dels premis Cartaví, que reconeix els restaurants que més promocionen els vins catalans. A més, l’Aula participa en diverses iniciatives, com la campanya gastronòmica infantil, Xics Gastronòmic.

- Publicitat -
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

L’Hospital de Palamós reprèn l’activitat a consultes externes i quiròfans

A partir de la setmana vinent, es realitzaran les visites no urgents que s’havien deixat de fer en els darrers dos mesos

El nou disc de Lana del Rey es dirà “Chemtrails Over the Country Club”

La setmana passada Lana del Rey va ser notícia arran del missatge que va compartir a Instagram, on es defensava de les crítiques rebudes al llarg de la seva carrera i on mencionava altres artistes de la música, que han aixecat molta polseguera durant els últims dies. Avui ha respost a través d’un vídeo a…

S’atorguen els primers distintius “Punt Blanc” per distingir establiments segurs a Sant Feliu de Guíxols

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols  ha començat a atorgar el distintiu 'Punt blanc' aquest dimarts 26 de maig, amb la idea que cada cop sigui més sol·licitat a la resta d'establiments de la ciutat. El distintiu està dirigit als establiments que compleixin amb les mesures de seguretat i higiene

Augmenten un 250% les reserves als Costa Brava Hotels

També les de les marques Blau Verd Hotels i Petits Grans Hotels de Catalunya. Martí Sabrià, gerent de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre, diu que el fet de poder rebre al juliol turisme estranger ha fet augmentar l'interès per la reserva, "però és molt aviat per dir si serà una tendència" en els propers dies

Torroella ajorna els Pressupostos Participatius a causa del Covid-19

Era previst que el procés de participació ciutadana comencés el mes d’abril, data en què ja havia començat el confinament. Aquest fet va impossibilitar...

Altres notícies