18.5 C
Pals
Dimarts, 3 agost 2021
- Publicitat -

L’Empordà, més de moda que mai!

Avui per avui, estar de moda no és només seguir un estil determinat pels millors creadors tant del món tèxtil, com del món de les arts o dels millors cuiners, és quelcom més: és crear més moda amb la moda.

I d’això en saben molt els que visiten les terres gironines, els que arriben fins l’Empordà: que li preguntin a la Rosalia, que ha estat fent la Via Ferrrata a Sant Feliu de Guíxols fa pocs dies, o a algú dels que ha visitat la varietat de museus que hi ha per la comarca, o als que, entrades ja fa temps comprades, gaudiran de la millor música als millors entorns aquest estiu als festivals de Cap Roig o de Porta Ferrada, o d’una bona funció de teatre…

Si vols gaudir de la moda creant més moda, vesteix amb els colors de la sorra que limita les platges; del cel a vegades gris, blanc, blau intens i ple d’estrelles; dels tons torrats de les muntanyes; de l’herba verda, del color del Mar Mediterrani; impregnat d’una cultura plena de matisos; perfuma’t amb l’aroma que desprèn cada racó; saciat d’una gastronomia de qualitat! A on? A l’Empordà!

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios