23.1 C
Pals
Dijous, 8 juny 2023
- Publicitat -

L’Empordà és una de les zones on remunta la construcció

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La construcció d’habitatges remunta a comarques gironines després de tocar fons el 2014. Segons el Col·legi d’Aparelladors, la tímida tendència a l’alça que es va registrar al 2015 s’ha confirmat durant el 2016. L’any passat es van fer més de 900 pisos i cases noves.

A més, també va a l’alça el número d’habitatges contractats. Per primer cop en sis anys, al territori ja es preveuen engegar obres que sumaran més d’un miler d’habitatges. El president del Col·legi d’Aparelladors, Miquel Vendrell, avança que de cara als propers anys confien que aquesta tendència a l’alça es mantingui. Ara bé, ja matisa que es parteix de xifres molt baixes i que la recuperació serà lenta.

En el cas dels habitatges acabats, d’un any per l’altre el creixement ha estat de més del 40%. S’ha passat de poc més de 600 a més de 900. Són tant pisos com cases, que sobretot es concentren a les comarques del Gironès, l’Alt i el Baix Empordà, on ja es comencen a fer un lloc les obres d’alt standing. Pel què fa a les contractacions, en aquest cas el creixement, d’un any per l’altre, se situa proper al 50%.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -