17.9 C
Pals
Diumenge, 19 setembre 2021
- Publicitat -

Les activitats de l’Estiu Jove de Pals s’allarguen tot el mes d’agost

David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La bona resposta que ha tingut entre els palsencs la primera edició del projecte Estiu Jove de Pals ha portat al consistori a ampliar durant el mes d’agost el programa d’activitats estiuenques dirigides als joves d’entre 12 i 16 anys.

Entre les activitats, es preveuen sortides a l’entorn de Pals, curses d’orientació, descobertes, festes de l’escuma, visites a parcs aquàtics, tallers de percussió corporal o activitats com el Palsxef.

Tot i així, són els mateixos joves qui decideixen les activitats que finalment es realitzaran. Amb la finalitat de promoure la seva participació i el treball en equip, cada setmana els joves acorden quines activitats es realitzaran la setmana següent.

L’Estiu Jove està dirigit per un coordinador-dinamitzador d’activitats de lleure i disposa d’un nombre de monitors especialistes que variarà en funció del nombre de participants i el tipus d’activitat. Amb aquesta proposta destinada als adolescents es complementen les activitats que ja s’oferien des del Casal d’Estiu als nens i nenes de la vila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Primera Llista – 18 setembre 2021

Torna la Primera Llista, el repàs a les cançons més importants de la setmana!
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -