10.2 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Les ambulàncies ampliaran la vaga a tots els dies de la setmana

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els sindicats de tècnics d’ambulàncies convocaran vaga indefinida els 7 dies de la setmana, a partir del moment en què estiguin a punt els tràmits administratius. La decisió arriba després de jornades de mediació amb la Generalitat que no hagin tingut resultat.

La vaga indefinida durant tota la setmana és un pas més en el full de ruta que van marcar els treballadors, i que definia que, si fent vaga els divendres no s’aconseguien millores substancials en la negociació, les aturades s’ampliarien.

Veuen l’empresa “enrocada” en les seves posicions i critiquen que la Generalitat s’ha “desentès” del conflicte “tot i ser un servei públic essencial”. Sobre la darrera proposta de mediació que va fer el govern, els membres de la negociació creuen que és una “decisió salomòmica” que afavoreix més l’empresa Transport Sanitari de Catalunya que als treballadors.

A més, els sindicats també “estan decebuts” amb la consellera de Treball de la Generalitat, Dolors Bassa, per haver aprovat uns serveis mínims del 100% als serveis urgents durant el primer divendres de vaga. Creuen que van perdre l’oportunitat de “fer pressió” on hauria tingut més efecte.

Si res no canvia fins a finals de mes, doncs, els tècnincs d’ambulàncies estaran de vaga fins que no aconsegueixin “que es compleixin en gran part” les seves demandes. Inclouen la suspensió dels canvis en les condicions de treball i de mobilitat, el canvi de la roba amb que treballen o la millora de les bases on treballen. Aclareixen que no demanen més diners sinó millors condicions de treball.

La vaga de divendres 13 d’agost, la primera prevista, va afectar 109 pacients, a qui s’han hagut de reprogramar els tractaments o les visites. Segons el SEM, cap d’aquests trasllats era urgent i es van garantir garantir les hemodiàlisis, les quimioteràpies o les radioteràpies.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Fila Indie 3×27 – 24 abril 2024

TRACKLIST MILEY CYRUS, ELTON JOHN I MÉS – NOTHING ELSE MATTERS QUEENS OF THE STONE AGE – THE EVIL HAS LANDED BON...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -