27.6 C
Pals
Dimarts, 9 agost 2022
- Publicitat -

Un 85% de serveis mínims per la vaga d’ambulàncies

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Generalitat de Catalunya ha decretat uns serveis mínims del 85% a la vaga d’ambulàncies dels divendres que comença aquesta setmana. A més, en els serveis urgents, els serveis mínims seran del 100%, encara que els sindicats pretenen rebaixar aquesta xifra al 85%.

Cada divendres a partir de l’11 d’agost, els treballadors de Transport Sanitari de Catalunya (TSC) fan vaga de 6 a 10 del matí i de 14h a 18h de la tarda. Protesten perquè creuen que l’empresa incompleix les bases del concurs i les sentències dels tribunals.

La conselleria de Treball, Afers socials i Família considera “urgents” i obligatoris el pacients d’hemodiàlisi, oncologia, els transports entre un hospital i un altre, i els transports que han de fer proves assenyalades com urgents expressament.

Aquest dijous hi ha una darrera reunió de mediació a la conselleria de Treball per intentar resoldre el conflicte.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols té 47 habitatges d’ús social cedits per petits propietaris

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols té a disposició 47 habitatges d'ús social cedits per petits propietaris que els tenien buits. L'objectiu és que les famílies del municipi puguin disposar d'un pis de lloguer a un preu assequible.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -