16.9 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

Una oferta d’última hora de la Generalitat no evita el primer divendres de vaga d’ambulàncies

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Departament de Treball de la Generalitat ha fet una oferta d’última hora que no aconsegueix evitar la primera jornada de vaga dels tècnics d’ambulàncies de les comarques de Girona i Alt Maresme, que comença aquest divendres.

Segons ha pogut saber Ràdio Capital, l’oferta consisteix en paralitzar les modificacions substancials de condicions de treball i mobilitat geogràfica dels treballadors. Alhora, els sindicats haurien de tornar a seure amb l’empresa, un punt que rebutgen. La subdirectora general de Relacions Laborals de la Generalitat, Àngels Cuadrada, s’ha implicat en la mediació.

Els sindicalistes presents a les negociacions creuen que aquesta opció no acaba de complir les seves demandes, encara que una assemblea votarà l’oferta la setmana vinent.

Serveis mínims del 85%

D’aquesta manera, s’arriba inexorablement a la vaga indefinida que es convocarà cada divendres. La Generalitat de Catalunya ha decretat uns serveis mínims del 85%. A més, en els serveis urgents, els serveis mínims seran del 100%, encara que els sindicats pretenen rebaixar aquesta xifra al 85%.

El govern català considera “urgents” i obligatoris el pacients d’hemodiàlisi, oncologia, els transports entre un hospital i un altre, i els transports que han de fer proves assenyalades com urgents expressament.

La vaga durarà des de les 6 a les 10 del matí, i de 14 a 18h de la tarda. L’hospital de Palamós serà un dels llocs on hi ha programats piquets des de primera hora del matí.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Volem el turisme? Sí. Ens molesta el turisme? També

Bon dia, benvolguts oients de Ràdio Capital, avui el meu comentari és un comentari recurrent, podríem dir que des...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -