11.3 C
Pals
Diumenge, 24 gener 2021

Les arrels d’arbres estan dificultant les obres al passeig Rius i Calvet

Han envaït espais estructurals que posen en perill l’estabilitat del mur, de les línies i dels conductes de subministrament de llum, aigua i gas. La intenció de trasplantar els arbres en altres espais del municipi

El més llegit

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

En llibertat un home acusat de robar en una llar d’infants i en una fundació de Palafrugell

El presumpte lladre hauria forçat els accessos, en un cas una porta i en l’altre una finestra, per colar-se dins l’immoble i sostreure diners en metàl·lic

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Les arrels d’arbres estan dificultant les obres al Passeig Rius i Calvet de Sant Feliu de Guíxols. Han obert camí per totes les bandes i han envaït espais estructurals que posen en perill l’estabilitat del mur, de les línies i dels conductes de subministrament de llum, aigua i gas. La intenció de trasplantar els arbres en altres espais del municipi.

Aquesta actuació requereix que els arbres siguin extrets amb les arrels, però la majoria tenen metres de llargada i gruixos, en alguns casos, de més de 40 cm. A més, les arrels s’han encastat en el mur de contenció i a la línia de mitja tensió que subministra l’electricitat de tota la zona, problema que es fa extensiu a les canalitzacions d’aigua i gas.

Carles Motas, alcalde del municipi, ha declarat a Radio Sant Feliu que la companyia ja fa dies que es va oposar a l’extracció dels arbres en les actuals condicions, ja que la línia passa a pocs centímetres de l’arbrat i suposa un perill evident, tant en la seguretat com en el subministrament.

En les properes setmanes s’ha de prendre una decisió, ja que es va acostant el període previst pel transplantament dels quinze arbres, encarregat a una empresa externa, i es vol salvaguardar la supervivència de la majoria. Malgrat tot, Motas destacava que ja preveien que s’hi produirien alguns problemes i que s’aniran solucionant progressivament.

- Publicitat -
- Publicitat -

1 COMENTARI

Comments are closed.

Últimes notícies

“La població de senglars està desbocada”

Nova queixa dels pagesos per la gran població de senglars que hi ha a les comarques de Girona

Altres notícies