3.9 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

Les obres de l’estació d’autobusos de Torroella de Montgrí s’executaran el 2019

L'Ajuntament va sol·licitar les obres de l'estació d'autobusos de Torroella fa tres anys

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha impulsat les obres de millora de 13 estacions i parades d’autobusos de Catalunya, entre elles, la de Torroella de Montgrí, situada al solar delimitat per la carretera de l’Estartit i els Carrers del Garbí i d’Enric Morera. El proper 26 de setembre acaba el període de licitació, amb un pressupost de 20.764,60€, i les obres s’executaran al llarg del 2019.

En el cas de Torroella, les obres es duran a terme a petició de l’Ajuntament, i segons ha concretat el regidor de mobilitat de Torroella, Josep Martinoy, aquesta millora es va demanar fa 3 anys a causa del poc refugi que tenien els ciutadans quan hi havia tramuntana o mal temps.

Així doncs, principalment es posarà una marquesina de refugi addicional, una mampara de protecció amb vidre tipus UGLAS i un muret de formigó a la part oeset perquè també hi entra tramuntana i aigua de pluja. També s’afegiran 3 bancs de formigó i un rètol identificador adequat, segons el manual d’Identitat Corporativa dels Transports Públics e la Generalitat de Catalunya. En aquest sentit, es col·locaran també unes vitrines informatives i una zona d’aparcament de bicicletes, per cargolar al terra amb la bbase de la “U” invertida d’acer.

D’altres pobles o ciutats que rebran millores són, per exemple, La Bisbal d’Empordà, Tarragona, Reus, Blanes o Olot, i s’espera millorar l’accés a les parades, més comfort i funcionalitat.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies