13.8 C
Pals
Dimecres, 27 gener 2021

Les obres públiques de Sant Feliu de Guíxols, en marxa després de l’aturada pel coronavirus

Des de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols han decidit reprendre les obres de licitació pública però caldrà seguir les mesures de seguretat establertes; unes mesures que també s'apliquen en obres privades

El més llegit

Palamós revisarà el projecte del camí de ronda després de les crítiques de SOS Costa Brava

Els ecologistes es mostren "satisfets" amb la decisió de modificar el camí de ronda de Palamós i adverteixen que la nova proposta ha de ser "menys artificial"

MAPA: El Baix Empordà no ha recuperat el poder adquisitiu d’abans de la crisi del 2008

El poder adquisitiu de la comarca disminueix un 6,3% respecte al 2007. Això es deu a que, mentre que la mitjana d’ingressos ha augmentat gairebé un 10%, l’índex de preus al consum ho ha fet més, amb un 16%.

Calonge impulsa les obres al Castell de Calonge, el Cercle Calongí i l’avinguda de Catalunya

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni impulsa tres projectes d'obres al municipi: les reformes al Castell de Calonge i al Cercle Calongí, i la urbanització de l'avinguda de Catalunya de Sant Antoni.

Que torni el Tren Petit!

Escolto a Ràdio Capital que reneix el projecte de tren de la Costa Brava, impulsat per l’Associació pel Transport...
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’aturada abans de Setmana Santa per la crisi del coronavirus al Baix Empordà va aturar les obres públiques i privades dels municipis empordanesos. Ara però, aquesta aturada ja s’ha aixecat i a Sant Feliu de Guíxols han reemprés les diferents construccions amb llicència municipal.

Això sí, hauran de mantenir totes les mesures de seguretat que s’han establert per combatre la pandèmia de la COVID-19. Tal com ha explicat Josep Saballs, regidor d’urbanisme de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols a l’emissora municipal.

Saballs també aprofita per destacar que si s’estan fent obres en residències on hi hagi gent vivint i s’han d’acabar perquè no hi ha cap altra opció, segons la normativa actual, caldrà “sectoritzar el lloc de treball”. És a dir, separar el material de construcció de la zona residencial.

D’aquesta manera, no hi hagi contacte entre “persones, utensilis i mobiliari” ni entre els residents ni entre els constructors. Aquestes mesures de seguretat també s’apliquen a qualsevol industrial de les obres com són fusteria d’alumini o les reformes d’un habitatge.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

La Junta Electoral ordena retirar la pancarta de ‘Llibertat presos polítics’ de la façana de l’Ajuntament de Palamós

La Junta Electoral de Zona de la Bisbal d'Empordà ha ordenat retirar les pancartes, llaços, estelades i "altres símbols partidistes" de l'Ajuntament de Palamós.

Altres notícies