23.5 C
Pals
Dimarts, 5 juliol 2022
- Publicitat -

Les obres públiques de Sant Feliu de Guíxols, en marxa després de l’aturada pel coronavirus

Des de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols han decidit reprendre les obres de licitació pública però caldrà seguir les mesures de seguretat establertes; unes mesures que també s'apliquen en obres privades

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’aturada abans de Setmana Santa per la crisi del coronavirus al Baix Empordà va aturar les obres públiques i privades dels municipis empordanesos. Ara però, aquesta aturada ja s’ha aixecat i a Sant Feliu de Guíxols han reemprés les diferents construccions amb llicència municipal.

Això sí, hauran de mantenir totes les mesures de seguretat que s’han establert per combatre la pandèmia de la COVID-19. Tal com ha explicat Josep Saballs, regidor d’urbanisme de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols a l’emissora municipal.

Saballs també aprofita per destacar que si s’estan fent obres en residències on hi hagi gent vivint i s’han d’acabar perquè no hi ha cap altra opció, segons la normativa actual, caldrà “sectoritzar el lloc de treball”. És a dir, separar el material de construcció de la zona residencial.

D’aquesta manera, no hi hagi contacte entre “persones, utensilis i mobiliari” ni entre els residents ni entre els constructors. Aquestes mesures de seguretat també s’apliquen a qualsevol industrial de les obres com són fusteria d’alumini o les reformes d’un habitatge.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -