15.2 C
Pals
Dimecres, 24 febrer 2021

Les sales de concerts es mobilitzen amb el tema “El último concierto?”

El més llegit

Comença la vacunació contra la COVID-19 en punts emblemàtics del Baix Empordà

Aquest dimarts s’inicia el procés de vacunació a les persones amb gran dependència i la setmana vinent amb majors de 80 anys. Es vacunarà al Teatre Mundial o a Can Quintana

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

Les sales de concert del nostre país s’han unit per un esdeveniment sota el lema de “El último concierto?“, que tindrà lloc el 18 de novembre a les 8 del vespre a través d’un web creat per a l’ocasió.

Les sales de concert porten tancades en alguns casos des del març d’aquest any i algunes d’elles corren perill de no tornar a obrir mai més. Després de veure el poc cas que els hi estan fet les administracions han decidit organitzar-se i mirar d’aconseguir l’atenció de les autoritats competents. Més de 5000 treballadors estan afectats per un ERTE des de l’inici d’aquesta pandèmia i molts autònoms veuen com cada mes que passa la situació es va agreujant més.

Des del passat mes de març s‘han cancel·lat prop de 25.000 concerts arreu de l’estat, que suposen unes pèrdues d’uns 120 milions d’euros acumulats a finals d’any. I mentrestant molts d’aquests locals han de seguit pagant els lloguers i les despeses mensuals.

La situació s’ha tornat insostenible i creuen que s’han de prendre mesures urgents, un pla de rescat o parar les despeses fixes per permetre que les sales puguin aguantar una mica més.

Pots llegir el comunicat que han fet a través del web de El último concierto.

L’entrada Les sales de concerts es mobilitzen amb el tema “El último concierto?” ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Agricultura crea un comitè tècnic per fer front de manera conjunta a la plaga del bernat marbrejat

El Bernat marbrejat s'ha trobat en 163 municipis i es tem que comenci a provocar danys en cultius agrícoles

Altres notícies