5.6 C
Pals
Diumenge, 28 novembre 2021
- Publicitat -

L’escola El Carrilet, respon

Benvolguts,

Ús escrivim aquesta carta de part de l’AFA (Associació de Famílies) de l’escola Carrilet, amb el motiu de donar la nostra opinió respecte a les declaracions fetes sobre la nostra escola en una entrevista a la Sra. Rosa Regás el dia 21/10.

Ja fa uns quants anys que moltes escoles, com és el cas de la nostra estan en procés de canvi i transformació del seu model d’aprenentatge i pedagògic, canvi de paradigma que a vegades no s’entén, ja que és molt diferent del tipus d’educació que hem rebut la majoria de nosaltres, aquestes diferències entenem que puguin generarà controvèrsia.

Nosaltres i moltes de les famílies de l’escola apostem per aquest model i neguem que als nens no se’ls ensenya a llegir i a escriure tal i com va interpretar la Sra. Rosa Regás.

El sistema educatiu de l’escola Carrilet posa en el centre als alumnes, ja que ells són els protagonistes del seu aprenentatge, es fomenta l’aprenentatge a través de la curiositat, el joc, els reptes, experiències vivencials, etc, és d’aquesta manera natural que els aprenentatges són més significatius i profunds. Alguns dels mètodes d’aprenentatge ja fa més de 100 anys que són utilitzats en diferents pedagogies reconegudes mundialment i amb molt d’èxit, no només per l’aprenentatge escolar sinó també per afrontar molts dels reptes de la vida.

Els infants tenen necessitats, interessos o ritmes diferents i per tant no tots han d’aprendre les mateixes coses per igual i al mateix ritme, a la nostra escola acabaran assolint-ho igualment però de manera més natural i respectuosa, cadascú al seu ritme.

Agrairíem que es pugui donar veu a les nostres opinions en la vostra Ràdio,

gràcies per l’atenció.

Escola El Carrilet

1 COMENTARI

 1. Respecte la carta d’AFA, correcte, si tots els nens no han d’apendre al mateix ritme, per què els que poden apendre més no ho poden fer?
  No és normal que a quart els nens no sapiguen encara dividir.
  No és normal que a quart encara escriguin amb mayuscula.
  No fan geografia ni història.
  No fan llengua castellana.
  Aquest sistema no és triat pels pares. És imposat.
  Un sistema que fa que el nivell sigui molt baix.
  Tampoc podem canviar els nens d’escola per falta de places a altres centres.

Comments are closed.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios