29.7 C
Pals
Dimarts, 15 juny 2021
- Publicitat -

La Salle de Palamós demana un augment de places concertades a secundària

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Segons apunta La Vanguardia, la comunitat de La Salle Palamós reclama al departament d’Educació català la possibilitat d’incrementar les places concertades d’ESO per ampliar l’oferta acadèmica.

Pel que fa al servei territorial d’educació de Girona, de moment no ha acceptat la proposta, ja que les dues noves línies que vol crear l’escola, sumades a les tres que ofereix l’escola Vedruna, superarien el límit permès d’oferta concertada a Palamós.

Des de la Salle es va demanar a l’altra escola concertada si podrien reduir el nombre de línies a dos cadascun, però s’hi va negar. Finalment, es va arribar a un consens de la direcció del centre amb l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA), decidint apostar per augmentar en una línia. No obstant això, el projecte va ser rebutjat per Ensenyament, per incomplir la normativa establerta.

L’AFA vol recollir firmes per tenir secundària a la Salle i també ha convocat una manifestació davant l’ajuntament del municipi, afirmant que s’està vulnerant el dret de lliure elecció acadèmica, i alguns pares amenacen amb  no matricular els seus fills en cap altra escola, per veure si se soluciona el conflicte.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Les platges de Calella i Tamariu, obertes per Sant Joan

Les platges de Calella i Tamariu estaran obertes durant la revetlla. Des de l'Ajuntament expliquen que mai hi ha hagut conflictes ni problemes durant la nit, sinó que sempre hi ha hagut "grups no gaire nombrosos".
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -