25.3 C
Pals
Dissabte, 2 juliol 2022
- Publicitat -

L’Espai Medes entra en la tercera fase del procés constructiu amb una inversió de 700.000 euros

La Diputació de Girona dirigirà l’execució d’aquesta fase al centre d’interpretació marí del Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i el Baix Ter.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Espai Medes, el centre d’informació, difusió i interpretació del patrimoni natural i biodiversitat de les Illes Medes, entra en la seva tercera fase de construcció. La Diputació de Girona és l’encarregada d’assumir aquesta part del projecte, que se centrarà en executar els tancaments i les instal·lacions de serveis.

El cost d’aquesta fase és de prop de 700.00 euros, dels quals l’Ajuntament de Torroella de Montgrí – l’Estartit n’aportarà 400.000 i la Diputació 100.000 més. La resta corren a càrrec del Fons Europeu de Desenvolupament Regional.

La Regidora de Turisme de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí – l’Estartit, Dúnia Oliveras, ha atès els micròfons de Ràdio Capital:

L’objectiu principal de l’Espai Medes és ser un centre de referència i de difusió dels valors mediambientals, culturals i turístics del Parc Natural, en el seu àmbit marí. També esdevindrà un instrument de promoció al servei de la dinamització econòmica local. Complementarà la seva activitat amb la del Museu de la Mediterrània, que serà l’equipament de referència de la part terrestre del parc.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Un acord d’última hora permetrà que se celebri el Barcelona Beach Festival

Aquest dissabte s’ha celebrat una reunió entre Bombers i l’Ajuntament de Sant Adrià que ha permès que el Barcelona Beach Festival es pugui celebrar sense cap problema aquesta mateixa tarda. L’Ajuntament demanava a Bombers que emetés l’informe favorable de prevenció de riscos per poder atorgar la llicència. Finalment ambdues parts han aprovat la celebració del
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -