18.3 C
Pals
Dimecres, 19 juny 2024
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós incorpora la micropigmentació de l’arèola i el mugró per a dones que han patit càncer de mama

L'Hospital de Palamós ofereix un nou servei de micropigmentació de l'arèola i el mugró per a dones que han superat un càncer de mama i s'han sotmès a una mastectomia. Aquesta tècnica estètica, incorporada aquest maig, es realitza després dels tractaments oncològics i busca reproduir l'aparença original de l'arèola i el mugró, tenint un impacte positiu en la salut psicològica de les pacients. El servei ha estat possible gràcies a una donació de la Fundació Oncolliga.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós ha començat a oferir un nou servei de micropigmentació de l’arèola i el mugró a les dones que han patit un càncer de mama i s’han sotmès a una mastectomia. Aquest servei s’ha incorporat a la cartera de l’hospital des del mes de maig i representa l’últim pas en la reconstrucció mamària per a aquestes pacients. La micropigmentació es duu a terme una vegada finalitzats tots els tractaments oncològics i consisteix en una tècnica ambulatòria de caràcter estètic i mínimament invasiva. S’introdueixen pigments sota la pell per crear una arèola i un mugró amb una forma, mida i color molt semblants als originals, millorant significativament l’aspecte psicològic de les pacients.

A partir d’ara, totes les dones que es sotmetin a una mastectomia a l’hospital de Palamós tindran l’opció de realitzar aquesta micropigmentació. A més, aquelles que ja s’hagin fet la intervenció i hagin completat els tractaments oncològics també podran sol·licitar una cita al Servei de Ginecologia trucant a l’hospital o a través del seu metge de família.

Aquest nou servei ha estat possible gràcies a la donació de la Fundació Oncolliga, que ha aportat 36.060 euros gràcies als ingressos obtinguts en l’Oncotrail del 2023. L’hospital ha destinat 6.192 euros al servei, que s’han utilitzat per adquirir l’equipament necessari, com ara un dermògraf, agulles de micropigmentació, pigments i llapis de disseny. A més, una professional d’infermeria ha rebut la formació adequada per a la pràctica d’aquesta tècnica.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Festival·B celebra 10 anys amb Mushka, Julieta, Guillem Gisbert o Maria Hein

El Festival•B celebrarà el seu desè aniversari al Parc del Fòrum els dies 27 i 28 de setembre detectant les noves sensibilitats musicals emergents que marquen la tendència més actual. L’últim festival de l’estiu a Barcelona anuncia un segon avanç artístic ple de talent dins de l’escena independent i alternativa. Encapçalant aquest nou avançament trobem
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -