18.3 C
Pals
Dimecres, 19 juny 2024
- Publicitat -

Una seixantena de persones visiten el Campus de l’Experiència de Calonge i Sant Antoni en la jornada de portes obertes

La col·laboració entre la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) i l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni fa possible aquest programa universitari adreçat específicament a majors de 50 anys

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Una seixantena de persones van passar per la jornada de portes obertes del Campus de l’Experiència de Calonge i Sant Antoni, que es va celebrar aquest dimecres 22 de maig al castell de Calonge. El Campus de l’Experiència és un programa universitari destinat a la població major de 50 anys de les comarques gironines gràcies a la col·laboració de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona).

La jornada va servir per presentar el Campus de l’Experiència per part del seu director, el doctor Jordi Miralbell. Llavors es va fer una taula rodona a càrrec d’alumnes del primer curs a Calonge i Sant Antoni que van compartir les seves experiències, seguida d’una conferència del doctor Salvador Vidal, coordinador pedagògic del campus. A la tarda, els assistents de la jornada de portes obertes es van poder quedar per formar part en una de les classes que s’imparteixen.

El Campus de l’Experiència

El Campus de l’Experiència és un programa de formació que permet obtenir un títol que s’emmarca en el projecte Campus de l’Experiència de UIC Barcelona, que fomenta l’interès per nous àmbits del saber i capacita els participants per assumir la responsabilitat de noves tasques, mitjançant l’aprenentatge continu i el treball de recerca en grup. En definitiva, mantenir-se actiu i millorar la qualitat de vida.

L’objectiu principal és la realització personal de les persones grans i la seva adaptació a l’entorn, que és constantment canviant. El Campus de l’Experiència té una durada de tres cursos, i no es requereix cap títol previ per cursar-lo. Les assignatures pertanyen als àmbits de la història, l’art, la filosofia, la literatura, la ciència, la tecnologia, el dret, l’economia, la sociologia, i la psicologia i ciències de la salut. Disposa també de seus a Barcelona, el Penedès i Andorra.

Concretament, a Calonge i Sant Antoni el primer curs va començar l’octubre del 2023 i finalitzarà el pròxim 12 de juny. Enguany hi han participat 67 alumnes. Per aquells que vulguin obtenir més informació i fer preinscripcions es poden dirigir a la pàgina web del Campus o per correu electrònic a [email protected].

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Festival·B celebra 10 anys amb Mushka, Julieta, Guillem Gisbert o Maria Hein

El Festival•B celebrarà el seu desè aniversari al Parc del Fòrum els dies 27 i 28 de setembre detectant les noves sensibilitats musicals emergents que marquen la tendència més actual. L’últim festival de l’estiu a Barcelona anuncia un segon avanç artístic ple de talent dins de l’escena independent i alternativa. Encapçalant aquest nou avançament trobem
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -