26.2 C
Pals
Diumenge, 25 juliol 2021
- Publicitat -

L’hospital de Palamós inicia unes obres a l’àrea quirúrgica

Els quiròfans només atendran les intervencions urgents i oncològiques fins a l’11 de juliol

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’hospital de Palamós comença avui les obres d’ampliació de l’àrea quirúrgica que duraran fins al 8 d’agost. Per tant, fins l’11 de juliol els quiròfans només atendran les intervencions urgents i oncològiques.

Tal com informa Ràdio Palamós, l’objectiu és crear tres sales més per tal d’ampliar la capacitat de l’àrea de cirurgia major ambulatòria. Una serà per a les endoscòpies, una per a la cirurgia ambulatòria i la darrera serà mixta.

A més, la zona d’esterilització passarà de la primera planta a la planta baixa i la zona de rentat d’aparells es renovarà per tal de ser utilitzada per la sala d’endoscòpies. A banda d’això, es posarà una porta tallafoc al passadís de la primera planta, es reorganitzaran els boxs per tenir-hi més capacitat i s’ampliarà la zona de butaques per als pacients. Finalment, es faran nous vestidors, es renovarà el terra de tres quiròfans i s’instal·larà la WIFI en aquesta zona de l’hospital.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Xavier Saltor: “Tot i que estic acostumat a veure incendis al veure cremar el Montgrí em vaig encongir”

Es parla poc de la feina que fan avions i helicòpters en les tasques d'extinció d'un incendi i per això hem volgut parlar-ne amb un experimentat pilot Palsenc, en Xavier Saltor, que des del 2009 es dedica a protegir-nos des de l'aire
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -