23.9 C
Pals
Dilluns, 15 juliol 2024
- Publicitat -

L’hospital, el port i el passeig marítim al Govern i Oposició Palamós a Ràdio Capital

L’alcalde Lluís Puig i el cap de l’oposició Josep Coll debaten el present i futur del municipi entre discrepàncies i acords

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les coses que s’han fet bé i les coses que no s’han fet bé. Tant per l’alcalde de Palamós representant d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Lluís Puig, com per al cap de l’oposició del Partit Socialista de Catalunya (PSC), Josep Coll. 

El primer Govern i Oposició d’enguany de Ràdio Capital recupera la primera pregunta de les passades edicions. Quines són les coses bones i quines les dolentes que fa cada polític al municipi. 

Amb aquest to distès comença el Govern i Oposició Palamós que s’emetrà aquest dijous a partir de les 20 h a Ràdio Capital de l’Empordà en àudio per l’emissora, al web i en format vídeo per les diverses xarxes socials de la cadena. 

Discrepàncies entre els polítics

Tant Puig com Coll han discrepat sobre els temes més polítics a Palamós, o com a mínim, de la manera d’executar-los.

“El regidor de promoció econòmica dir que era una cosa que no se’n sortien.” Un regidor ha d’intentar resoldre els problemes, no està per dir que les coses no funcionen i deixar-ho estar”, li ha comentat Josep Coll a Lluís Puig en un moment del cara a cara. 

Algunes de les temàtiques tractades al Govern i Oposició Palamós de Ràdio Capital parlen del futur de l’Hospital de Palamós, quan arribarà el canvi de lloc que “no ampliació”, o fins i tot el port del municipi si arribarà a ser port Schengen o no. 

“No tirem la tovallola, nosaltres continuem insistint, nosaltres pensem que no és una bogeria demanar que el port de Palamós esdevingui un port Schengen” comentava l’alcalde de Palamós, Lluís Puig a Ràdio Capital.

Mentre el Josep Coll, explicava que “el port Schengen només apareix quan hi ha eleccions”. De fet, assegura que “la Generalitat de Catalunya no fa més passos enllà de fer una mica de crida al moment de les eleccions”. 

Oposició en minoria

Els pressupostos de Palamós de cara al 2022 s’han aprovat recentment amb tota l’oposició en contra. Tot i que el govern té 10 regidors i, per tant, la majoria absoluta al consistori. 

Aquesta oposició en minoria també ha estat un dels temes que els dos polítics en parlen al Govern i Oposició Palamós

Tot el cara a cara estarà disponible a Ràdio Capital de l’Empordà a partir de les 20 h.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Gregory Porter, un bri de llum a l’escenari de Porta Ferrada

Tal com va dir just començar el concert el mateix protagonista de la nit, el port de Sant Feliu...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -