25.3 C
Pals
Dijous, 18 juliol 2024
- Publicitat -

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell prepara una campanya de Nadal adaptada a les mesures sanitàries

L'Ajuntament de Palafrugell, juntament amb l'IPEP, ha decidit no celebrar aquest any la tradicional encesa de llums de nadal ni tampoc fer la pista de gel de La Bòbila. L'objectiu és evitar grans concentracions de persones en espais reduïts

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) està treballant en l’organització d’una campanya de Nadal diferent a la d’altres anys, adaptada a les mesures sanitàries contra la COVID-19. Per aquesta raó, s’ha decidit no programar les activitats habituals de les festes de Nadal.

L’Ajuntament de Palafrugell, juntament amb l’IPEP, ha decidit no celebrar aquest any la tradicional encesa de llums de nadal ni tampoc fer la pista de gel de La Bòbila. Tot i no poder celebrar l’acte d’encesa, s’il·luminaran els carrers amb els llums de nadal com es fa cada any.

“Ha estat una decisió molt difícil i molt meditada perquè som plenaments conscients del que significa el Nadal tan emocional com econòmicament”. Així ho explica el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafrugell, Joan Vigas. El regidor, però, afegeix que és la millor opció per evitar grans concentracions de persones en espais reduïts.

Un reforç a la campanya de Nadal

L’IPEP durà a terme una campanya de comunicació per incentivar les compres als establiments locals i així fomentar l’economia circular. Per una altra banda, també reforçarà la campanya de Nadal que organitza l’associació de comerciants de Palafrugell Oohx!gen; en concret en els premis, tan econòmics com de productes, que es donen a la gimcana infantil i a la ruleta.

I la Cavalcada de Reis?

De moment, l’Ajuntament espera rebre les directrius marcades per la Generalitat de Catalunya. De totes maneres, des del consistori asseguren que la seva voluntat és que els més petits puguin celebrar la cavalcada “d’una manera o d’una altra”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Avís per calor intensa al Baix Empordà

Temperatura superior a 35 ºC a l'interior del Baix Empordà amb xafogor a la costa i vent de component sud a la tarda. L'episodi de calor s'intensifica demà i es prolongarà fins dissabte.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -