19.4 C
Pals
Dimecres, 12 juny 2024
- Publicitat -

Lluís Puig: “Abans de l’estiu del 2026 Palamós tindrà un passeig del Mar modern i actualitzat”

Aquest proper dijous 23 de maig, l’Ajuntament de Palamós explicarà tots els detalls del nou projecte del Passeig del Mar. Ho farà en unes jornades informatives obertes a tota la ciutadania a la sala municipal polivalent de les galeries Carme. Al Supermatí de Ràdio Capital hem parlat amb l’alcalde del municipi, Lluís Puig, per conèixer-ne ja alguns detalls.

L’alcalde explica que ara mateix el projecte de reforma de Passeig està en exposició pública, i que tothom qui vulgui el pot consultar. Ara bé, creu que és important poder-lo explicar directament a la ciutadania, i que puguin fer les preguntes que considerin necessàries.

Pel que fa al projecte en si, Lluís Puig explica a Ràdio Capital que és important perquè el Passeig del Mar és la infraestructura a l’aire lliure “més important del municipi”. Explica que és un espai on fa anys que no es fa cap actuació, i que la seva reforma era un tema pendent des de feia dècades. Recorda que és un projecte basat en la participació ciutadana, que hi va dir la seva durant el procés de participació ciutadana que es va fer entre el 2022 i el 2023. L’alcalde explica que els va sorprendre veure que molta gent aposta per mantenir l’essència del passeig.

Puig explica que la seva intenció és licitar les obres i tenir adjudicat el projecte a principis de tardor, per poder començar les obres a principis de novembre. L’alcalde calcula que les obres podrien estar acabades a mitjans del 2026.

La jornada informativa per explicar el projecte es dividirà en dues sessions perquè hi pugui assistir el màxim nombre de ciutadans. La primera començarà a les 19 h i la segona a les 20 h. Cal confirmar l’assistència a la sessió escollida al mail [email protected].

Consulta tots els detalls de la reforma del Passeig del Mar aquí:

Palamós iniciarà la reforma del passeig del Mar aquesta tardor i tindrà un cost d’uns 8 MEUR

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios