13.6 C
Pals
Dimarts, 21 setembre 2021
- Publicitat -

El regidor d’Unió ja colla el nou govern de Palafrugell

David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El regidor Lluís Pujol ha acordat amb el Partit Demòcrata poder intervenir en l’espai de precs i preguntes del ple municipal de Palafrugell. La situació d’aquest regidor és singular perquè és l’únic dels cinc edils del grup municipal de CiU que està a l’oposició, mentre que els quatre militants del PDeCAT formen part del govern de Josep Piferrer.

A Lluís Pujol, que ha estat president local d’Unió Democràtica, ja se l’ha pogut veure collar al govern d’Esquerra i el Partit Demòcrata en el darrer ple municipal. El democristià s’ha interessat per diferents temes que havien depès de la seva antiga regidoria de Protecció Civil, Mobilitat i Via Pública, com el pla de seguretat viària, la visibilitat dels senyals de trànsit o el carril bici. Pujol espera que en el proper ple del mes d’agost es visibilitzi l’acord amb el PDeCAT.

De fet, segons el reglament orgànic municipal, Lluís Pujol ja podria haver intervingut a l’espai de precs i preguntes com qualsevol altre regidor.

Una situació “frustrant”

Malgrat la sortida dels regidors del PDeCAT del govern de Juli Fernández, Lluís Pujol va mantenir-se el passat mes de març al govern amb el PSC i L’Entesa. Des de llavors, no ha seguit les passes dels antics companys convergents, de manera que el grup municipal de CiU encara està dividit entre els quatre regidors del govern i l’edil democristià, a l’oposició.

Lluís Pujol ja havia dit en el ple del mes de juny que la seva situació és “molt frustrant”, ja que no podia assistir a les comissions informatives ni intervenir en els punts del ple perquè no era portaveu de grup.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Vent del nord, ambient fresc i poc protagonisme del sol

Darrer dia de l'estiu amb cel mig enteranyinat, vent del nord i temperatura entre els 14ºC de mínima i els 24ºC de màxima.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -