10.5 C
Pals
Dimarts, 9 març 2021

Lluís Sais reconeix al Supermatí el bloqueig de les inversions a l’espera d’un acord amb Sorea

El més llegit

La curiosa història del Boreas, un vaixell enfonsat a Palamós

Drogues, Hitler, guerres i submarinisme. Una història de pel·lícula al fons del mar de Palamós.

Estabilitzat l’incendi en una nau industrial a Vall-llobrega

Els bombers treballen aquest dilluns a la nit per apagar un incendi en una nau industrial en un polígon de Vall-llobrega

Dues dones i un home van ser acusades de bruixeria al Baix Empordà

Així ho explica l’Atles de la cacera de bruixes, el web més complet que existeix sobre els judicis per bruixeria celebrats als segles XV-XVIII a Catalunya i Andorra.

Comptadors de persones a les Gavarres per l’increment d’excusionistes al massís

El confinament ha fet que s'incrementés l'afluència i, de retruc, algunes actituds incíviques com la brutícia
Avatar
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’alcalde de la Bisbal d’Empordà, Lluís Sais, reconeix al Supermatí de Ràdio Capital de l’Empordà amb Miquel Curanta el bloqueig indefinit de les inversions a l’espera d’un acord amb Sorea pel contracte d’arrendament del servei d’aigua. L’alcalde reconeix que el conflicte amb Sorea és la “patata més calenta” que té sobre la taula.

Fins que l’ajuntament no demostri com pagarà 1,7 milions d’euros a Sorea, tindrà bloquejat el pressupost per inversions. Cinc informes han donat conclusions diferents sobre aquestes factures i ara el consistori està pendent del dictamen de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat.

El 2010 l’ajuntament va ampliar el contracte d’arrendament de servei d’aigua amb Sorea per 20 anys, un acord que va posar en dubte el nou govern del PSC i CiU. Aquest gener la Direcció General de Política Financera va instar el govern municipal a pagar les factures pendents no reconegudes amb Sorea.

El comunicat “precipitat” de la CUP

L’alcalde de la Bisbal de l’Empordà ha reaccionat alhora al comunicat de la CUP, que també està al govern. Els anticapitalistes van denunciar manca d’informació en projectes rellevants i que no se’ls convoqués en reunions com la gestió de l’aigua. Lluís Sais critica les “formes” de la CUP perquè, segons l’alcalde, els punts del manifest no s’havien plantejat internament en el si del govern fins que es va publicar a les xarxes socials.

Sais ho situa dins del “soroll” per les “contradiccions” en la dinàmica interna de la CUP, i posa en valor el pacte de govern al qual van arribar fa un any.

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Estabilitzat l’incendi en una nau industrial a Vall-llobrega

Els bombers treballen aquest dilluns a la nit per apagar un incendi en una nau industrial en un polígon de Vall-llobrega

Altres notícies