25.5 C
Pals
Divendres, 17 setembre 2021
- Publicitat -

Llum verda a l’ampliació del CAP de Palafrugell

La Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona ha aprovat avui la modificació de planejament que permetrà ampliar el CAP de Palafrugell.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona ha aprovat avui la modificació de planejament que permetrà ampliar el CAP de Palafrugell. Aquesta modificació ha permès el canvi de qualificació de residencial a equipament comunitari d’ús sanitari d’uns terrenys contigus de 418 m2, situats a l’encreuament del carrer Àngel Guimerà i el Passeig Migdia.

L’actual CAP ocupa una finca de 1.288 m2 de superfície amb façana als carrers Àngel Guimerà i Sant Ramon. Segons el Departament de Territori i Sostenibilitat, “les seves instal·lacions són insuficients per atendre les necessitats dels seus usuaris i el Departament de Salut n’impulsa l’ampliació”. Ara, amb aquesta ampliació, es podrà construir un edifici de planta baixa més dues plantes d’alçada.

La comissió d’Urbanisme de Girona també ha aprovat una altra modificació de planejament per admetre nous usos culturals al far de Roses. Això inclourà la rehabilitació del far i el baluard de Sant Antoni per adequar les seves instal·lacions a un nou ús.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Iniciades les obres per reconstruir un carrer que es va empassar un camió a Torroella

Es tracta del carrer Fàtima, amb pressupost de 500.000 euros i una durada de sis mesos.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -