10.9 C
Pals
Dijous, 28 gener 2021

Llum verda a l’ampliació del CAP de Palafrugell

La Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona ha aprovat avui la modificació de planejament que permetrà ampliar el CAP de Palafrugell.

El més llegit

Brot de COVID-19 a l’Ajuntament de Calonge: cinc positius a l’àrea de Cultura

L'Ajuntament ha assegurat que el brot està "del tot controlat" i l'atribueixen "especialment com a conseqüència de la tornada de les vacances de Nadal".

Palamós revisarà el projecte del camí de ronda després de les crítiques de SOS Costa Brava

Els ecologistes es mostren "satisfets" amb la decisió de modificar el camí de ronda de Palamós i adverteixen que la nova proposta ha de ser "menys artificial"

MAPA: El Baix Empordà no ha recuperat el poder adquisitiu d’abans de la crisi del 2008

El poder adquisitiu de la comarca disminueix un 6,3% respecte al 2007. Això es deu a que, mentre que la mitjana d’ingressos ha augmentat gairebé un 10%, l’índex de preus al consum ho ha fet més, amb un 16%.

Calonge impulsa les obres al Castell de Calonge, el Cercle Calongí i l’avinguda de Catalunya

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni impulsa tres projectes d'obres al municipi: les reformes al Castell de Calonge i al Cercle Calongí, i la urbanització de l'avinguda de Catalunya de Sant Antoni.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

La Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona ha aprovat avui la modificació de planejament que permetrà ampliar el CAP de Palafrugell. Aquesta modificació ha permès el canvi de qualificació de residencial a equipament comunitari d’ús sanitari d’uns terrenys contigus de 418 m2, situats a l’encreuament del carrer Àngel Guimerà i el Passeig Migdia.

L’actual CAP ocupa una finca de 1.288 m2 de superfície amb façana als carrers Àngel Guimerà i Sant Ramon. Segons el Departament de Territori i Sostenibilitat, “les seves instal·lacions són insuficients per atendre les necessitats dels seus usuaris i el Departament de Salut n’impulsa l’ampliació”. Ara, amb aquesta ampliació, es podrà construir un edifici de planta baixa més dues plantes d’alçada.

La comissió d’Urbanisme de Girona també ha aprovat una altra modificació de planejament per admetre nous usos culturals al far de Roses. Això inclourà la rehabilitació del far i el baluard de Sant Antoni per adequar les seves instal·lacions a un nou ús.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Life Biorgest inverteix en la millora de la biodiversitat al Baix Empordà i finalitza els treballs demostratius

Les intervencions s’han fet a boscos especialment seleccionats del Parc Natural d’El Montgrí, les Medes i el Baix Ter

Altres notícies