3.9 C
Pals
Dissabte, 28 gener 2023
- Publicitat -

Llum verda a l’ampliació del CAP de Palafrugell

La Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona ha aprovat avui la modificació de planejament que permetrà ampliar el CAP de Palafrugell.

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona ha aprovat avui la modificació de planejament que permetrà ampliar el CAP de Palafrugell. Aquesta modificació ha permès el canvi de qualificació de residencial a equipament comunitari d’ús sanitari d’uns terrenys contigus de 418 m2, situats a l’encreuament del carrer Àngel Guimerà i el Passeig Migdia.

L’actual CAP ocupa una finca de 1.288 m2 de superfície amb façana als carrers Àngel Guimerà i Sant Ramon. Segons el Departament de Territori i Sostenibilitat, “les seves instal·lacions són insuficients per atendre les necessitats dels seus usuaris i el Departament de Salut n’impulsa l’ampliació”. Ara, amb aquesta ampliació, es podrà construir un edifici de planta baixa més dues plantes d’alçada.

La comissió d’Urbanisme de Girona també ha aprovat una altra modificació de planejament per admetre nous usos culturals al far de Roses. Això inclourà la rehabilitació del far i el baluard de Sant Antoni per adequar les seves instal·lacions a un nou ús.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Globalsessions – 28 gener 2023

1. Becky Hill - Heaven (Radio) 2. VASSY Bingo Players Disco Fries - Pieces (Giiants Remix) 3. Kolidescopes - White Lies...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -