21.5 C
Pals
Divendres, 9 juny 2023
- Publicitat -

L’oposició denuncia que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí destini 50.000€ previstos en el pla de xoc del coronavirus per realitzar una expropiació

Fonts municipals desmenteixen que aquesta quantia formi part del pla de xoc del coronavirus

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els grups de Compromís, l’EST i JuntsxCat han denunciat, en un comunicat, que ERC i UPM desviïn 50.000 euros que havien de servir, segons diuen, per pal·liar els efectes de la Covid-19 per realitzar una expropiació. En el comunicat especifiquen que es tracta d’una partida no prevista en el pressupost del 2020 que s’ha habilitat mitjançant una modificació de crèdit i que aquests diners aniran destinats a comprar un solar per ampliar l’aparcament de l’Espai Ter.
“La 1a modificació de crèdit per atenuar els efectes de la Covid-19 s’ha de destinar a pagar una expropiació ni pressupostada ni prevista? Rotundament no.” ha assegurat la regidora de JuntsxCat Sandra Bartomeus.
“Aquesta primera modificació de crèdit que ha decretat l’Alcalde dintre del seu Pla de Xoc, demostra molt poc seny i sentit comú. Destinar 50.000 € per l’expropiació del pàrquing Espai Ter ara no és el moment de fer-ho i així li vaig comentar personalment. Ara el que toca és incrementar les partides de l’àrea de Serveis Socials i Bonificar Impostos i taxes a tota la ciutadania, autònoms i Pimes”, assegurava Jordi Cordón, de Compromís.
També s’hi ha oposat la regidora de l’Est, Sandra Pibernat, considera que ara “no és el moment de tancar la negociació de la compra d’un terreny. Aquest és el nord de les decisions? Creiem que amb aquesta decisió l’equip de govern pot donar senyals de perdre el nord. No podem entendre que dels 700.000 euros que diuen que destinaran a mesures per pal·liar els efectes de la Covid-19, 50.000, més d’un 7% d’aquests diners, es destinin a una finalitat diferent”.

En resposta a aquest comunicat, fonts municipals consultades per aquesta ràdio, asseguren que aquesta quantia no correspon al pla de xoc del coronavirus, sinó que forma part del pla d’expropiació d’equipaments municipals, dues coses totalment diferents. Afirmen que es tracta d’un funcionament ordinari del consultori per la compra de zones de titularitat privada descrites com equipaments públics amb el pla general que s’ha barrejat amb la modificació de crèdit.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

El PSC i Junts a Castell-Platja d’Aro signen el pacte de govern amb la voluntat de treballar en un projecte “conjunt i cohesionat”

Les dues formacions de Castell-Platja d'Aro aposten per la creació d'un Consell de Govern, que neix amb la voluntat d'assolir acords i voluntats conjuntes a l'hora de treballar els diversos temes que sorgeixin del consistori.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -