12 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

L’organització del Primer Bany de l’Any de Sant Feliu canvia el format de l’edició de 2021

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

La pròxima edició del tradicional Primer Bany de l’Any a Sant Feliu de Guíxols que havia d’haver-se realitzat l’1 de gener de 2021, com es duu a terme cada any, canvia de format pel context de pandèmia.

El Centre Excursionista Montclar i l’Aquàtic Club Xaloc, organitzadors de l’esdeveniment, han pres la decisió consensuada de no celebrar l’acte multitudinari el dia 1 de gener de 2021. Per seguir amb la tradició, s’ha proposat una alternativa pels banyistes, adaptada a les mesures de seguretat de la pandèmia de Covid-19.

La proposta consisteix a què cadascun dels participants realitzi la primera cabussada a qualsevol platja de Sant Feliu de Guíxols de manera individual durant el mes de gener de 2021.

En aquest sentit, David Oliveras, regidor de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament guixolenc, comenta que d’aquesta manera, l’activitat “No es concentra tot el dia 1, sinó que s’esponja en el temps i disposarem de tot el mes de gener per a fer el nostre particular primer bany de l’any”. “D’aquesta manera engresquem a la gent perquè continuï celebrant un esdeveniment que ja s’ha convertit en tota una tradició a Sant Feliu de Guíxols”, conclou Oliveras.

Els organitzadors del bany animen immortalitzar el bany a les aigües de Sant Feliu en format vídeo o fotografía, i compartint les imatges a les xarxes socials. Per tal d’incentivar la proposta d’enguany, si es comparteixen els continguts a les xarxes es podrá optar a un seguit de premis que es poden consultar a la web oficial de l’Aquàtic Club Xaloc.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Unió d’empresaris de la Costa Brava s’uneixen al “Sense PIMES no hi ha futur”

La PIMEC va presentar aquest dimecres la campanya “Sense Pimes i autònoms no hi ha futur”, per denunciar l’impacte...

Altres notícies