7.6 C
Pals
Dijous, 2 desembre 2021
- Publicitat -

L’organització del Primer Bany de l’Any de Sant Feliu canvia el format de l’edició de 2021

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

La pròxima edició del tradicional Primer Bany de l’Any a Sant Feliu de Guíxols que havia d’haver-se realitzat l’1 de gener de 2021, com es duu a terme cada any, canvia de format pel context de pandèmia.

El Centre Excursionista Montclar i l’Aquàtic Club Xaloc, organitzadors de l’esdeveniment, han pres la decisió consensuada de no celebrar l’acte multitudinari el dia 1 de gener de 2021. Per seguir amb la tradició, s’ha proposat una alternativa pels banyistes, adaptada a les mesures de seguretat de la pandèmia de Covid-19.

La proposta consisteix a què cadascun dels participants realitzi la primera cabussada a qualsevol platja de Sant Feliu de Guíxols de manera individual durant el mes de gener de 2021.

En aquest sentit, David Oliveras, regidor de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament guixolenc, comenta que d’aquesta manera, l’activitat “No es concentra tot el dia 1, sinó que s’esponja en el temps i disposarem de tot el mes de gener per a fer el nostre particular primer bany de l’any”. “D’aquesta manera engresquem a la gent perquè continuï celebrant un esdeveniment que ja s’ha convertit en tota una tradició a Sant Feliu de Guíxols”, conclou Oliveras.

Els organitzadors del bany animen immortalitzar el bany a les aigües de Sant Feliu en format vídeo o fotografía, i compartint les imatges a les xarxes socials. Per tal d’incentivar la proposta d’enguany, si es comparteixen els continguts a les xarxes es podrá optar a un seguit de premis que es poden consultar a la web oficial de l’Aquàtic Club Xaloc.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cel tapat a primera hora i Tramuntana guanyant força al llarg del dia

Inici del dia amb més núvols i progressiva obertura de clarianes amb la intensificació de la Tramuntana
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -