12.5 C
Pals
Dimecres, 8 desembre 2021
- Publicitat -

Palafrugell segueix adaptant les noves normatives de la fundació Palafrugell Gent Gran

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

En el darrer ple municipal de l’Ajuntament del municipi el 2020 es va incidir en gran manera al centre residencial Palafrugell Gent Gran. Els canvis en la normativa que s’ha d’aplicar han portat el consistori a ratificar la resolució de l’Alcaldia aprovant el Conveni de col·laboració interadministrativa entre el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Palafrugell per a la prestació del servei de residència assistida i centre de dia per a la gent gran dependent.

Un altre dels aspectes importants de l’acord és l’aprovació de la prestació dels serveis d’acolliment residencial i diürn per a usuaris dependents a la residència i centre de dia Palafrugell Gent Gran, al mitjà propi personificat Fundació Palafrugell Gent Gran.

Tots els grups de l’oposició municipal van estar d’acord amb la proposta i així ho van manifestar a la sessió plenària els respectius representants de cada partit: Joan Farré, de Ciutadans; Alfons Rius, per Palafrugell en Comú – Podem; Juli Fernàndez del PSC.

Josep Piferrer, l’alcalde de Palafrugell va concloure la sessió explicant que els canvis substancials no es donarien en el funcionament de la PGG, i que serà la Fundació qui decideixi principalment realitzar aquests canvis.

L’ajuntament assumeix la responsabilitat de Palafrugell Gent Gran i destinarà íntegrament els diners a la Fundació que en portarà el dia a dia.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’hemeroteca digital de Josep Pla una realitat pel 2022

La Càtedra Josep Pla de la Universitat de Girona en col·laboració amb la Fundació Pla porten mesos treballant en aquesta hemeroteca digital
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -